Fırında Pırasalı Levrek

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Fırında Pırasalı Levrek

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Rabia

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Fırında Pırasalı Levrek



    Kaç Kişilik
    4 kişilik
    Hazırlama Süresi
    15 dakika
    Pişirme Süresi
    20 dakika

    Fırında Pırasalı Levrek Tarifi İçin malzemeler

    • 1 kg levrek fileto
    • 1 kg pırasa
    • Yarım limon suyu
    • Yarım limon
    • 1 tatlı kaşığı anason
    • 3-4 dal dereotu
    • 1 çorba kaşığı zeytinyağı
    • 1 kahve fincanı su
    • Tuz
    • Karabiber

    Fırında Pırasalı Levrek Nasıl Yapılır?

    • Pırasayı temizleyip incecik dilimleyin. Dereotunu yıkayıp kıyın. Yarım limonu ince ince dilimleyin. 
    • Balık filetoları fırın kalıbına yerleştirin. Üzerine limon dilimlerini dizip pırasaları ekleyin.
    • Zeytinyağı, su, limon suyu, tuz, anason ve karabiberi ilave edip üzerini alüminyum kağıtla kaplayın. 
    • Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında 20 dakika pişirin. Kalıbı fırından alıp limon dilimlerini çıkarın ve üzerine kıyılmış dereotu serpip servis yapın.

      Afiyet olsun.





  2. The Following User Says Thank You to Rabia For This Useful Post:

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 3 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 3)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •