Merhaba arkadaşlar taraftarium 24 spor kanallarını wuffy player üzerinden izleyebilmeniz için bir uygulamadır cihazınız da wuffy player yüklü olması gerekmektedir buyrun apk indirme bağlantısı
Merhaba arkadaşlar taraftarium 24 spor kanallarını wuffy player üzerinden izleyebilmeniz için bir uygulamadır cihazınız da wuffy player yüklü olması gerekmektedir buyrun apk indirme bağlantısı
itom, Taner1970, kemal çalışmaz, sargonaktas, Güni61, trzorro, YAKAMOZ, Ilgad, birebir, kapon52, amator, Yazel, STREAMBUİLDER, memed3, unuset, qatara, duzce1903, malatya444, memati6767, ahmet48, asantafingo, tükenmez, delphin01, raalbatros, sahin.55, cagalici, gurselfb, Murre, o.eren, Erarslan, maxinett, hasoo, reduak, dursun28, abbot, Seyyah34, serra77, tosyaagackakan, canim17, yorfa, Kanarya1907, zotanq, ton, muammer74
usta bunu m3u olarak versen pc icin tesekkurler
Olur tabi kardeşim fakat ben kanal bağlantıları için User agent referer origin gibi bilgiler girdim ama çalıştırabilen bir uygulama yok gibi çalıştırabilirseniz buyrun
usta pc de 4 playerde iphone de 5 playerde denedim acamadim m3u dosyasini calistiran varsa player ismini buraya yazarsa hepimiz faydalaniriz
Çok teşekkür ederim pc de hangi player ile açılıyor
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)