Kırma Tavuk Kebabı

Değerlendir:
1 sonuçtan 1 ile 1 arası

Konu: Kırma Tavuk Kebabı

  1. Teşekküre Gitİndir #1
    Teşekküre Git
    Üye Aybüke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Bilgi

    Gönderi Başına Git

    Standart Kırma Tavuk Kebabı



    Kaç Kişilik
    4 kişilik
    Hazırlama Süresi
    20 dakika
    Pişirme Süresi
    30 dakika

    Kırma Tavuk Kebabı Tarifi İçin malzemeler

    • 1 adet bütün tavuk
    • 2 adet kuru soğan
    • 2 su bardağı su
    • 4-5 adet Arnavut biberi
    • 3 yemek kaşığı tereyağı
    • 1/2 bağ maydanoz
    • 1 çay kaşığı karabiber
    • 1 tatlı kaşığı kimyon
    • 1 çay kaşığı tuz

    Kırma Tavuk Kebabı Nasıl Yapılır?

    • Tavukları 8 eşit parçaya bölün. Tereyağını tencerede eritin. Tavukları kızdırdığınız tereyağının içine atıp renkleri değişene kadar arkalı önlü çevirerek kızartın.
    • Tavuklar kızardıktan sonra içine tuz, karabiber, kimyon ve iri doğranmış soğan ile Arnavut biberlerini ekleyin.
    • 2 su bardağı suyu ilave edip, altını kısarak 20-25 dakika pişmeye bırakın. İnce doğranmış maydanozları üzerine serpip servis yapın.

    Dilerseniz, göğüs etiyle hazırlanan klasik tavuk kebabı tarifini de deneyebilirsiniz.




  2. 2 kişi bu gönderi için Aybüke üyemize teşekkür etti:

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •