Karadutlu Muhallebi Kupları

Değerlendir:
1 sonuçtan 1 ile 1 arası

Konu: Karadutlu Muhallebi Kupları

  1. Teşekküre Gitİndir #1
    Teşekküre Git
    Yeni Üye Demet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Bilgi

    Gönderi Başına Git

    Standart Karadutlu Muhallebi Kupları



    Kaç Kişilik
    6 kişilik
    Hazırlama Süresi
    30 dakika
    Pişirme Süresi
    30 dakika

    Karadutlu Muhallebi Kupları Tarifi İçin malzemeler

    • 1 litre süt
    • 1 çay bardağı pirinç unu
    • 1 çay bardağı buğday nişastası
    • 1.5 su bardağı toz şeker
    • 300 g karadut püresi

    Ara katları için

    • 1 paket petibör bisküvi

    Üzeri için

    • Karadut

    Karadutlu Muhallebi Kupları Nasıl Yapılır?

    • Süt, toz şeker, nişasta ve pirinç ununu tencereye alın ve kısık ateşte topak kalmayıncaya kadar çırpın. Karadut püresini muhallebiye ilave edip karıştırın. Muhallebi yoğun bir kıvam alıncaya kadar karıştırarak pişirin.
    • Bisküvileri robotta çekin ve kullanacağınız kuplara bir miktar bisküvi kırıntısı paylaştırın. Üzerine hazırladığınız dutlu muhallebiden paylaştırın. Dutlu muhallebi ve bisküvi kırıntıları bitinceye kadar aynı işlemi tekrarlayın.
    • Tatlılar oda sıcaklığına gelince üzerlerini streç film ile kapatın. 2-3 saat kadar buzdolabında dinlendirdikten sonra servis yapın.

    Dilerseniz, pratik karadutlu muhallebi tarifini de deneyebilirsiniz.




Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •