Seite 9 von 10 ErsteErste ... 78910 LetzteLetzte
Ergebnis 41 bis 45 von 46

Thema: Mustafa1954tv

1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #41
    Gehen Sie zu Danke
    Yeni Üye Avatar von adakan47

Info

Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

çok iyi eline sağlık usta uygulamayı beğendim

2. Die folgenden 3 Benutzer sagen Danke zu adakan47 für diesen nützlichen Beitrag:

3. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #42
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Niko05

Info

Zitat Zitat von Vartolu cemo Beitrag anzeigen
    Slm ustam sildim indirdim aynı proplem devam ediyo box ta başka programlarda var onlar calisiyo box ta sıkıntı Yok sen hangi playerden bakıyorsun acaba playerdemi sıkıntıvar bilemedim ama filimleri oy natiyo sıkıntı sadece kanallarda 30 saniye sonra kanal gidiyo sen başka bir linktenmi indirdin saygılar
    Ustam player ile alakasi yok. Ayarlar kisminla oynamayip icindeki kaynaklarin her hangi birini silmedigin sürece problemsiz calismasi gerek. Bu sunulan Program zaten Mustafa 1954 ustamizin hazirlayip sundugu FULL Paket. Ben de ustamizin sundugu bu kaynakdan indirdim [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
    Olmazsa Televizo isimli playeri indir ve yilmaz ustamizin sundugu m3u ile Türk kanallarini net seyredebilirsin.

4. Die folgenden 7 Benutzer sagen Danke zu Niko05 für diesen nützlichen Beitrag:

5. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #43
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Vartolu cemo

Info

Sağolasın ustam bu link farklı bunu indirdim yükledim çok güzel çalışıyo teşekürler sağolasın

6. The Following User Says Thank You to Vartolu cemo For This Useful Post:

7. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #44
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Niko05

Info

Zitat Zitat von Vartolu cemo Beitrag anzeigen
    Sağolasın ustam bu link farklı bunu indirdim yükledim çok güzel çalışıyo teşekürler sağolasın
    Ne demek ustam. Lafi olmaz. Bu forumun güzel yani bu iste birbirine yardimci olabilmek. Hayirli seyirler.

8. Die folgenden 2 Benutzer sagen Danke zu Niko05 für diesen nützlichen Beitrag:

9. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #45
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Vartolu cemo

Info

Slm ustam bende yukledim iptv ye kanallar açılıyo 1 dakika sonra geri kapanıyor neden olabilir ama filimler iyi çalışıyor

Seite 9 von 10 ErsteErste ... 78910 LetzteLetzte

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer