Kıyır Midye Poğaça

Rate This Thread:
Results 1 to 1 of 1

Thread: Kıyır Midye Poğaça

  1. Go to Thank YouDownload #1
    Go to Thank You
    Kıdemli Üye TosunPaşa's Avatar

    Info

    Go to Top of Post

    Default Kıyır Midye Poğaça

    Kaç Kişilik: 12-14

    Hazırlama: 20dk

    Pişirme: 40dk


    Kıyır Midye Poğaça Tarifi İçin Malzemeler

    • 1, 5 çay bardağı sıvı yağ
    • 1, 5 çay bardağı yoğurt
    • 1 yemek kaşığı sirke
    • 1 yumurta
    • 1 tatlı kaşığı tuz
    • Aldığı kadar un aralarına serpmek için nişasta üzerine sürmek için 1 kaşık tereyağı


    Kıyır Midye Poğaça Tarifi Yapılışı

    1. Yoğurt, sıvı yağ, yumurta, sirke ve tuzu bir kapta karıştırın.
    2. Un ve kabartma tozu ilave ederek yumuşak bi hamur yapın.
    3. 20 eşit parçaya ayırıp tek tek tabak kadar açın.
    4. Aralarına nişasta serperek üst üste koyun hepsini birden orta boy bir tepsi kadar açın ve sıkı sıkı bir rulo yapın.
    5. Bir ince parmak kadar aralıklı kesip hafif elinizle açın.
    6. Peynir koyup kapatın. İsterseniz yan isterseniz ters koyun tepsiye ve üzerine tereyağ sürüp 170 derecede pişirin.



    Tarife Ait Diğer Resimleri















  2. The Following User Says Thank You to TosunPaşa For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •