Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
30 sonuçtan 26 ile 30 arası

Konu: Ibo Pro Player İstediğiniz Kadar Kullanın

1. Teşekküre Gitİndir #26
    Teşekküre Git
    Üye Atmisyedili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Arkadaslar bu tip apk lardan uzak durun ben kendim ibo player, bob player, boss player .. tüm ibodev developer den yapilmis applerin reseller yani satici olarak calisiyorum. Bu tür apk lar 7 gün sonra mac adresse baglanip kilitleniyor.

Bu ara 17 numaradaki link bizim sayfaya ayit degil bizim ibo player, boss player etc.... lifetime aktiflestirme fiyati 10€ benim gibi reseller bulursaniz da, 5 kişi toplanip aktiflestirme istiyorsa lifetime 4€ ya geliyor kisi basi.

Haberiniz olsun

2. 9 kişi bu gönderi için Atmisyedili üyemize teşekkür etti:

3. Teşekküre Gitİndir #27
    Teşekküre Git
    Kıdemli Üye jayden 2016 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Usta Bütün Forumlarda aktifsin paylasim yapin diye yaziyorsun, da sen bu Forumda ne yararli bilgi sunucan ,Forumdaki Arkadaslarimiz faydalanmasi icin simdiden kolay gelsin.

4. 3 kişi bu gönderi için jayden 2016 üyemize teşekkür etti:

5. Teşekküre Gitİndir #28
    Teşekküre Git
    Üye Atmisyedili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Alıntı jayden 2016 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Usta Bütün Forumlarda aktifsin paylasim yapin diye yaziyorsun, da sen bu Forumda ne yararli bilgi sunucan ,Forumdaki Arkadaslarimiz faydalanmasi icin simdiden kolay gelsin.
    Senin profiline baktim da peki sen şimdiye kadar faydali olan ne paylaştın ki ? İşe yarayan hic birsey.. ben yinede m3u linkler olsun bilgi olsun oyun linki olsun apk olsun paylaştım ve burda yazdigim yorumda gelin benden alin diye kimseye birsey demiyorum söylüyorum öyle bi imkaniniz var diye. Derdin ne anliyamadim tartışmak istiyorsan yanlis yer. Surda iki yerde aktifim dedigin lafa bak. Kendin simdiye kadar bi İşe yaramamissin.

6. 3 kişi bu gönderi için Atmisyedili üyemize teşekkür etti:

7. Teşekküre Gitİndir #29
    Teşekküre Git
    Üye Timbay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Ben ibo player indirdim 7 gün sonra kapandi, 7,99€ istedi mac adresim banlandi. Hosuma gitti ödeme yapacakdim ama ödeme yapmasi cok kisisel, adamlar dubai da oturuyor, isim adres telefonnr gerekiyor ödeme icin. Hadi isim ali veli yazilirda telefon email adresi vermek istemiyorum, ödeme yaparim aktivasyon kodu gönderirler.

Bu ödemenin baska yolu yok mu. Paypal
    ile gibi?

8. 2 kişi bu gönderi için Timbay üyemize teşekkür etti:

9. Teşekküre Gitİndir #30
    Teşekküre Git
    Super Moderatör oemer45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Eyer ibo pro playeri alırsan PayPal ile ödeyebilirsin yada daha önce denemediysen 1 hafta test olarak kullana bilirsin.

10. 3 kişi bu gönderi için oemer45 üyemize teşekkür etti:

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler