Seite 6 von 7 ErsteErste ... 4567 LetzteLetzte
Ergebnis 26 bis 30 von 32

Thema: Ibo Pro Player İstediğiniz Kadar Kullanın

1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #26
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Atmisyedili

Info

Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

Arkadaslar bu tip apk lardan uzak durun ben kendim ibo player, bob player, boss player .. tüm ibodev developer den yapilmis applerin reseller yani satici olarak calisiyorum. Bu tür apk lar 7 gün sonra mac adresse baglanip kilitleniyor.

Bu ara 17 numaradaki link bizim sayfaya ayit degil bizim ibo player, boss player etc.... lifetime aktiflestirme fiyati 10€ benim gibi reseller bulursaniz da, 5 kişi toplanip aktiflestirme istiyorsa lifetime 4€ ya geliyor kisi basi.

Haberiniz olsun

2. Die folgenden 9 Benutzer sagen Danke zu Atmisyedili für diesen nützlichen Beitrag:

3. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #27
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von jayden 2016

Info

Usta Bütün Forumlarda aktifsin paylasim yapin diye yaziyorsun, da sen bu Forumda ne yararli bilgi sunucan ,Forumdaki Arkadaslarimiz faydalanmasi icin simdiden kolay gelsin.

4. Die folgenden 3 Benutzer sagen Danke zu jayden 2016 für diesen nützlichen Beitrag:

5. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #28
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Atmisyedili

Info

Zitat Zitat von jayden 2016 Beitrag anzeigen
    Usta Bütün Forumlarda aktifsin paylasim yapin diye yaziyorsun, da sen bu Forumda ne yararli bilgi sunucan ,Forumdaki Arkadaslarimiz faydalanmasi icin simdiden kolay gelsin.
    Senin profiline baktim da peki sen şimdiye kadar faydali olan ne paylaştın ki ? İşe yarayan hic birsey.. ben yinede m3u linkler olsun bilgi olsun oyun linki olsun apk olsun paylaştım ve burda yazdigim yorumda gelin benden alin diye kimseye birsey demiyorum söylüyorum öyle bi imkaniniz var diye. Derdin ne anliyamadim tartışmak istiyorsan yanlis yer. Surda iki yerde aktifim dedigin lafa bak. Kendin simdiye kadar bi İşe yaramamissin.

6. Die folgenden 3 Benutzer sagen Danke zu Atmisyedili für diesen nützlichen Beitrag:

7. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #29
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Timbay

Info

Ben ibo player indirdim 7 gün sonra kapandi, 7,99€ istedi mac adresim banlandi. Hosuma gitti ödeme yapacakdim ama ödeme yapmasi cok kisisel, adamlar dubai da oturuyor, isim adres telefonnr gerekiyor ödeme icin. Hadi isim ali veli yazilirda telefon email adresi vermek istemiyorum, ödeme yaparim aktivasyon kodu gönderirler.

Bu ödemenin baska yolu yok mu. Paypal
    ile gibi?

8. Die folgenden 2 Benutzer sagen Danke zu Timbay für diesen nützlichen Beitrag:

9. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #30
    Gehen Sie zu Danke
    Super Moderatör Avatar von oemer45

Info

Eyer ibo pro playeri alırsan PayPal ile ödeyebilirsin yada daha önce denemediysen 1 hafta test olarak kullana bilirsin.

10. Die folgenden 3 Benutzer sagen Danke zu oemer45 für diesen nützlichen Beitrag:

Seite 6 von 7 ErsteErste ... 4567 LetzteLetzte

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer