Sayfa 2/2 İlkİlk 12
8 sonuçtan 6 ile 8 arası

Konu: Taraftarium24

1. Teşekküre Gitİndir #6
    Teşekküre Git
    Moderatör köprülü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Standart Taraftarium24

Arkadaşlar m3u bağlantısı aslında bir php yapısı dır taraftarium24 sitesindeki mevcut içerikleri benim belirlediğim isimler ile m3u olarak güncel olarak çekiyor apk ise içerikleri bu m3u dan yani php den çekiyor fakat apk sistemi html Java script kodları ile çalışıyor kullanıcı bir kanalı oynatmak için tıkladığında ise oynatılmak istenen bağlantı sonuna şu parametre yi ekliyor
    |referer=https://taraftarium24.dev/
    Ve bu şekilde oynatmak üzere doğrudan paket adı ile wuffy playere yönlendiriyor çünkü bu şekilde girilmiş User agent referer yada origin gibi parametre türlerini wuffy yada mx gibi player ler destekliyor o yüzden apk yı böyle tasarladım bu tür maç yayını veren siteler genellikle referer istiyorlar fakat bunu ister php de kullanalım ister m3u dosyası etiketlerin de genellikle olumlu sonuç vermezler doğal olarak vermiş olduğum m3u dosyası içindeki içerik bağlantılarının sonuna göstermiş olduğum şekilde referer ekleyip ancak wuffy yada mx player gibi oynatıcılar ile çalıştırabilirsiniz ama m3u dosyası içindeki bağlantılara bu bilgiyi girmek sizin için yorucu olur çünkü bağlantılar sürekli değişebilir o yüzden ben yeni bir m3u dosyası bağlantısı daha paylaşıyorum sizler ile buda içerik bağlantıları sonuna otomatik olarak referer ekler ve dediğim gibi bunu wuffy yada mx ile oynatabilirsiniz
    buyrun bağlantı
    Gizli içerik barındırıyor
    UYARI: Gizlenmiş mesajı görmek için mesaj altındaki butonuna tıklamanız yeterlidir.
    Zorunlu olmadıkça mesaj yazmayın. Yazmak zorunda kalırsanız kısa mesaj iyi karşılanmaz.
    Yaşadığınız sorunlarınızı anlatırken detaylı yazın, cihaz adı, markası, hangi platformda gibi vs..
    Teşekkür ettikten 3 saniye sonra gizli içerik otomatik açılmazsa buraya tıklayın.
    Konu köprülü tarafından ( 16 Saat önce Saat 04:33 ) değiştirilmiştir. Sebep: köprülü

2. 19 kişi bu gönderi için köprülü üyemize teşekkür etti:

3. Teşekküre Gitİndir #7
    Teşekküre Git
    Kıdemli Üye ton - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

usta 6.mesajda son verdigin dedigin gibi wuffy playerde acti guzel gosteriyor sagol

4. ton üyemize teşekkür edenler:

5. Teşekküre Gitİndir #8
    Teşekküre Git
    Moderatör köprülü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Alıntı ton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    usta 6.mesajda son verdigin dedigin gibi wuffy playerde acti guzel gosteriyor sagol
    televizio ve mx ile de çalışır son verdiğim bağlantı başka varmı dır bilemiyorum

6. köprülü üyemize teşekkür edenler:
    ton

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)

Bu Konudaki Etiketler