Fransa Kanallarını Dilediğiniz Playerden İzleyebilirsiniz.
İster Local, Dilerseniz Dış Bağlantı Üzeri Kullanabilirsiniz.
İyi Seyirler.
PHP
CHANNEL LIST
"ᴏʀᴛᴀᴍ ꜱᴀɴᴀʟ ᴏʟꜱᴀᴅᴀ, ɪ̇ꜱ̧ʟᴇɴᴇɴ ꜱᴜᴄ̧ ɢᴇʀᴄ̧ᴇᴋᴛɪ̇ʀ."
Fransa Kanallarını Dilediğiniz Playerden İzleyebilirsiniz.
İster Local, Dilerseniz Dış Bağlantı Üzeri Kullanabilirsiniz.
İyi Seyirler.
PHP
CHANNEL LIST
namelkxbx, rmzneviz, haydut1971, muzco, Bymustika66, ultraslan1993, Gondoloss, Saka44, volkan66, canlitv, esdizayn, duru3772, BAKMAN1968, damnet35, techno34, kuzen3422, ixir44, Horoz1923, punisher_018, Hasanfsm, memati54, Kral68, bahri, sarizeybek, Laurent, unuset, genieee, adilem, themisofgreek, SARICABEY83, muzo34, Pomak39, albay66, ezelbayraktar, mehmetey, hasoo, Muki, hpgdisco, zazu, STREAMBUİLDER, SADIKT, Keanuss, ugurg, mutlu, tosyaagackakan, abbot, Gora2, baran412, feneral1907, anka06, pasadena, can62, mepasa, cesur1, androbjk34, Murre, rt1866, apkev99, ton, kanmur, redzheb, memet1968, memed3, ebdaim, crzylvr1, renji16, denizli73, sinan91, OSMANLİTOKADİ, duzce1903, abidin20, brnykz, cevder
Usta eline sağlık süper açıyor kanalları. Uzun ömürlü olacakmı? Apk eklemeye başladım umarım yakin yamanda error vermez..
Güzel çalışma 😎
Benim apkda iyi açıyor, kullandigin player / browser la alakalı durum olabilirmi?
[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
merhaba hocam teşekkürler. kaynak site nedir buradan veya özelden atarmısınız sorun çıkarsa kendim de bir şeyler yaparım.
@Laurent; Kardeşim Alınma Ama, PHP de Kaynak Linki Mevcuttur. Başka Bir Kaynağı Yoktur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)