Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
19 sonuçtan 16 ile 19 arası

Konu: İnat box 14 versiyon reklamsız

1. Teşekküre Gitİndir #16
    Teşekküre Git
    Üye akume - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Türkiyede bankalar inat yüklü telefonlarda mobil bankacılık işlemi yapmayı engelliyorlar sosyal medyada yüzlerce kişinin inat box yüzünden hesaplarının boşaltıldığı yazıyor sizler yinede bence sadece Android box lara yükleyin telefonlara değil

2. 5 kişi bu gönderi için akume üyemize teşekkür etti:

3. Teşekküre Gitİndir #17
    Teşekküre Git
    Üye murat67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

onu bunu bilmem en iyisi inat tv kasma donma olmuyor bakiyorum cok uygulamalar gördum hep kasma donma olur donma kasma oluncan tv bakma zevki olmuyor

4. 6 kişi bu gönderi için murat67 üyemize teşekkür etti:

5. Teşekküre Gitİndir #18
    Teşekküre Git
    Kıdemli Üye Murre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Alıntı akume Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türkiyede bankalar inat yüklü telefonlarda mobil bankacılık işlemi yapmayı engelliyorlar sosyal medyada yüzlerce kişinin inat box yüzünden hesaplarının boşaltıldığı yazıyor sizler yinede bence sadece Android box lara yükleyin telefonlara değil
    Kişisel kullandığınız banka manka girişleri yaptığınız cihazlara crackli modlu HIÇBIRŞEY yüklemenizi tavsiye etmiyorum. Zamanında kötü bişey yaşamıştım ona dayanarak söylüyorum.

Yakınımdan birisi ses sanatçısı apple kullandığı halde, spotify paneline sızmış çinlinin birisi kendi kredi kqrt bilgisini koymuş. Allahtan zamanında fark edildi ve spotify hesabın ödeme kısmı spotufy tarafından donduruldu şifreler yenilendi büyük kayıp olmadı.

Hackerler her yerde, hiçbir yerde beni hatırla diye bilgilerinizi kayıtlı bırakmayın. Dikkatli olmakta fayda var.

6. Teşekküre Gitİndir #19
    Teşekküre Git
    Kıdemli Üye delikadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Amazona yükledim bu uyari geldi
    Banned Application Detected

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu an 3 kullanıcı var. (2 üye ve 1 konuk)

1. delikadir,
  2. juanyana123

Bu Konudaki Etiketler