Elmalı Havuçlu Soslu Kek

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Elmalı Havuçlu Soslu Kek

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von TosunPaşa

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Elmalı Havuçlu Soslu Kek

    Kaç Kişilik: 2-4

    Hazırlama: 25dk

    Pişirme: 35dk


    Elmalı Havuçlu Soslu Kek Tarifi İçin Malzemeler

    • 1/2 (yarım) su bardağı şeker, sıvı yağ ve yoğurt
    • 2 yumurta
    • 1 vanilya
    • 2 rendelenmiş havuç
    • 2 çay kaşığı tarçın
    • 1 avuç irice dövülmüş ceviz
    • 1 su bardağı elenmiş un
    • 1/2 (yarım) paket kabartma tozu (bende olmadığı için karbonat kullandım)
    • 1 soyulmuş ince dilimlenmiş elma


    Elmalı Havuçlu Soslu Kek Tarifi Yapılışı

    1. Şeker, sıvı yağ ve yoğurt bir çay kaşığı tarçınla çırpılır. 1/2 su bardağı kenara ayrılır.
    2. Harca yumurta ve vanilya eklenir ve çırpılır.
    3. Havuç ve bir dolu çay kaşığı tarçın spatulayla harca eklenip karıştırılır. Elenmiş un ve kabartma tozu eklenir ve karıştırmaya devam edilir.
    4. Cam borcama aktarılır ve elma dilimleri dizilir, sonra da cevizler serpiştirilir.
    5. 180 derecede önceden ısıtılmış fırında altlı üstlü ayarda 30-35 dakika pişirilir.
    6. Fırından çıktıktan sonra ilk sıcağının gitmesi beklenir ve fırça yardımıyla ayırdığımız Sos sürülür.


    Çok güzel, yumuşak ve aromalı bir tatlı oluyor, denemenizi tavsiye ederim :))


    Tarife Ait Diğer Resimleri



























  2. The Following User Says Thank You to TosunPaşa For This Useful Post:

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Stichworte

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •