Nohutlu Tane, Tane Pirinç Pilavı (Tereyağlı, Etli)

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Nohutlu Tane, Tane Pirinç Pilavı (Tereyağlı, Etli)

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von TosunPaşa

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Nohutlu Tane, Tane Pirinç Pilavı (Tereyağlı, Etli)



    Kaç Kişilik: 6-8

    Hazırlama: 10dk

    Pişirme: 20dk


    Nohutlu Tane, Tane Pirinç Pilavı (Tereyağlı, Etli) Tarifi İçin Malzemeler

    • 2 su bardağı pilavlık pirinç
    • 1 su bardağı haşlanmış nohut
    • 1 parça haşlanmış et (didiklenmiş 100 gram) yada bulyon
    • Yarım çay bardağı sıvı yağ
    • 1 yemek kaşığı tereyağ
    • Tuz, bir küp şeker, karabiber


    Nohutlu Tane, Tane Pirinç Pilavı (Tereyağlı, Etli) Tarifi Yapılışı

    1. Ön hazırlık olarak pirinci tuz ve üzerini örtecek kadar ılık su ile 10 dakika bekletelim
    2. Tenceremize sıvıya ve tereyağı eritip., pirinci süzüp kavuruyoruz, küp şekeri de atıyoruz.
    3. Haşlanmış nohut, tuzunu ve didiklenmiş eti de ekliyoruz, 4 su bardağı kaynar suyunu döküyoruz.
    4. Kaynayınca, altını kısıp, suyunu çekene kadar pişiriyoruz.
    5. Altını kapatıp, bir havlu koyup 10 dakika dinlendirelim.
    6. Bir kase yardımıyla ters çevirip, karabiber serpip servis yapıyoruz. Afiyet olsun



    Tarife Ait Diğer Resimleri































  2. The Following User Says Thank You to TosunPaşa For This Useful Post:

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Stichworte

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •