Kırma Tavuk Kebabı

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Kırma Tavuk Kebabı

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Aybüke

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Kırma Tavuk Kebabı



    Kaç Kişilik
    4 kişilik
    Hazırlama Süresi
    20 dakika
    Pişirme Süresi
    30 dakika

    Kırma Tavuk Kebabı Tarifi İçin malzemeler

    • 1 adet bütün tavuk
    • 2 adet kuru soğan
    • 2 su bardağı su
    • 4-5 adet Arnavut biberi
    • 3 yemek kaşığı tereyağı
    • 1/2 bağ maydanoz
    • 1 çay kaşığı karabiber
    • 1 tatlı kaşığı kimyon
    • 1 çay kaşığı tuz

    Kırma Tavuk Kebabı Nasıl Yapılır?

    • Tavukları 8 eşit parçaya bölün. Tereyağını tencerede eritin. Tavukları kızdırdığınız tereyağının içine atıp renkleri değişene kadar arkalı önlü çevirerek kızartın.
    • Tavuklar kızardıktan sonra içine tuz, karabiber, kimyon ve iri doğranmış soğan ile Arnavut biberlerini ekleyin.
    • 2 su bardağı suyu ilave edip, altını kısarak 20-25 dakika pişmeye bırakın. İnce doğranmış maydanozları üzerine serpip servis yapın.

    Dilerseniz, göğüs etiyle hazırlanan klasik tavuk kebabı tarifini de deneyebilirsiniz.




  2. Die folgenden 2 Benutzer sagen Danke zu Aybüke für diesen nützlichen Beitrag:

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •