Yufkalı Hindi Kebabı

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Yufkalı Hindi Kebabı

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Alpay

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Yufkalı Hindi Kebabı



    Kaç Kişilik
    6 kişilik
    Hazırlama Süresi
    50 dakika
    Pişirme Süresi
    50 dakika

    Yufkalı Hindi Kebabı Tarifi İçin malzemeler

    • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
    • 1 soğan
    • 500 g hindi göğüs eti
    • 1 çarliston biber
    • 1 çay bardağı mısır
    • 1 çay bardağı bezelye
    • Tuz
    • Karabiber
    • Kırmızı pul biber
    • 2 yufka
    • 1 yumurtanın sarısı
    • Susam
    • Çörek otu

    Yufkalı Hindi Kebabı Nasıl Yapılır?
               

       
    • Zeytinyağını bir tavaya alıp ısıtın. İnce doğradığınız soğan, biber ve tavuk etlerini tavaya alıp kavurun. Bezelye, mısır, tuz ve baharatları ekleyip, 4-5 dakika soteleyin. Ocaktan alın. 
    • Yufkaların aralarına yoğurt sürüp üst üste dizin ve dörde bölün. Orta boy bir kaseye, kenarlarından sarkacak şekilde bir yaprak yufka yerleştirin. İçine harçtan koyup, dışarıda kalan kısımları üstüne örtüp ters çevirin. Tüm yufkaları aynı şekilde hazırlayın. 
    • Yufkaları yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp, susam ve çörek otu serpin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 35-40 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.





Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •