Vişneli Mini Cheesecake

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 2 von 2

Thema: Vişneli Mini Cheesecake

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Tibet

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Vişneli Mini Cheesecake



    Kaç Kişilik
    6 kişilik
    Hazırlama Süresi
    -
    Pişirme Süresi
    -

    Vişneli Mini Cheesecake Tarifi İçin malzemeler
    Malzemeler

    • 40 gr badem (kabukları soyulmuş)
    • 1 su bardağı un
    • ¼ su bardağı toz şeker
    • 10 gr Hindistan cevizi
    • 1 yumurta sarısı
    • 75 gr tereyağı
    • 1 tutam tuz

    Dolgusu için

    • 400 gr labne peyniri
    • 1 yemek kaşığı un
    • 2 su bardağı süzme yoğurt
    • 8 yemek kaşığı toz şeker
    • 1 yumurta
    • 1 paket vanilya
    • 1 çay bardağı vişne püresi

    Üzeri için

    • 500 gr çekirdeği çıkarılmış vişne
    • 1 çay bardağı su
    • 3 yemek kaşığı toz şeker
    • 1 tatlı kaşığı mısır nişastası

    Vişneli Mini Cheesecake Nasıl Yapılır?
    Hamur için gerekli tüm malzemeyi yoğurma kabına alın. Yumuşak bir kıvam elde edene kadar yoğurun. Hamuru mini cupcake kalıplarının içine yayın. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 10 dakika pişirin. Geniş bir kaseye labne peyniri ve süzme yoğurdu alıp mikserle çırpın. Şekeri ekleyerek çırpmaya devam edin. Un, yumurta, vanilya ve vişne püresini ilave edin. Karışımı önceden hazırlayıp soğuttuğunuz tabanların üzerine paylaştırın. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında yaklaşık 30 dakika pişirin. Cheesecake’ler soğuyana kadar fırından çıkarmayın. Vişne sosu için vişne, şeker ve suyu sos tenceresine alın. Orta ısıda kaynatmadan pişirin. Blender yardımıyla püre haline getirin. Mısır nişastasını soğuk suyla bir kasede karıştırın ve vişne püresine ekleyin. Koyulaşana kadar pişirdikten sonra ocaktan alıp soğumaya bırakın. Daha önceden soğumuş olan cheesecake’lerin üzerine paylaştırın. Soğuk servis yapın.
    Püf noktası
    Cheesecake pişerken fırının bir köşesinde içinde su dolu bir kase bulundurun ve fırının kapağını açmayın. Bu yöntem cheesecake’in üzerinin çatlamaması içindir. Özellikle bir gün önceden hazırlayıp ertesi gün servis yaptığınız zaman çok daha iyi sonuç alabilirsiniz.








  2. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #2
    Gehen Sie zu Danke
    Yeni Üye Avatar von kaptan53

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Bayılırım ceascakeye inşallah güzel olur deneyeceğim


Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •