Balkabaklı Brüksel Lahanası

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Balkabaklı Brüksel Lahanası

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Alpay

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Balkabaklı Brüksel Lahanası



    Kaç Kişilik
    4 kişilik
    Hazırlama Süresi
    15 dakika
    Pişirme Süresi
    40 dakika

    Balkabaklı Brüksel Lahanası Tarifi İçin malzemeler

    • 300 g balkabağı
    • Yarım çay bardağı zeytinyağı
    • Tuz
    • 500 g Brüksel lahanası
    • 2 limonun suyu
    • Yarım çay bardağı yaban mersini kurusu
    • 1 çay bardağı pekan cevizi

    Balkabaklı Brüksel Lahanası Nasıl Yapılır?

    • Bal kabağını küp doğrayıp yağlı kağıt serili fırın tepsisine yayın. Üzerine 2 yemek kaşığı zeytinyağı gezdirip tuz ve karabiberle tatlandırın.
    • Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika pişirin. Fırından alıp soğumaya bırakın. Kalan zeytinyağını geniş bir tavada ısıtın.
    • Dörde böldüğünüz Brüksel lahanalarını ilave edip tuz ile tatlandırın. Lahanalar yumuşayıncaya kadar yaklaşık 15-20 dakika soteleyin.
    • Limon suyu, balkabağı, yaban mersini kurusu ve pekan cevizini ilave edin. 6-7 dakika daha pişirip ocaktan alın. Sıcak servis yapın. Afiyet olsun.





  2. Die folgenden 2 Benutzer sagen Danke zu Alpay für diesen nützlichen Beitrag:

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •