Nefis Vişneli Kek (Videolu)

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Nefis Vişneli Kek (Videolu)

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von TosunPaşa

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Nefis Vişneli Kek (Videolu)

    Kaç Kişilik: 8-10

    Hazırlama: 20dk

    Pişirme: 45dk


    Nefis Vişneli Kek (Videolu) Tarifi İçin Malzemeler

    Hamur için:

    • 200 gr tereyağı
    • 1 su bardağı şeker
    • 3 adet yumurta
    • 2 su bardağı un
    • 1 paket vanilin
    • Yarım paket hamur kabartma tozu


    Vişneli dolgu için:

    • 400 gr (1 kutu donmuş veya 2 su bardağı taze) vişne
    • 1 su bardağı şeker
    • 2 tatlı kaşığı mısır nişasta
    • 2 yemek kaşığı


    Üzeri için:

    • 1 su bardağı pudra şekeri
    • 3 yemek kaşığı süt


    Nefis Vişneli Kek (Videolu) Tarifi Yapılışı

    1. Vişneli dolgu için:Vişne ve şekeri kaynama noktasına getirin. Nişastayı suda açıp ilave edin ve kısık ateşte karıştırarak kıvam aldırın. Soğutun.
    2. Hamur için:Yumuşak tereyağını şeker ile çırpın. Yumurta ve vanilin ilave edin. Kabartma tozu ve un eleyip ekleyin.
    3. Hamurun yarısını tabanında yağlı kağıt olan dikdörtgen borcama veya teflon kalıba yayın.
    4. Üzerine vişneli dolguyu yayın. Kalan hamuru kaşık ile rastgele üzerine koyun.
    5. 180 derece sıcak fırında üzeri hafif renk alana kadar pişirin.
    6. Üzeri için:Pudra şekerini süt ile çırpın. Katı gelirse daha fazla süt, akışkan gelirse daha fazla pudra şekeri ilave edebilirsiniz.
    7. Karışımı ılımış keke kaşık ile gezdirin. Tamamen soğuduğunda kare kare kesin.
    8. Daha yumuşak severler oda sıcaklığında tutsun benim gibi daha bi brownie kıvamını sevenler buzdolabında 2 saat kadar soğutup servis etsinler. Afiyet olsun





    Tarife Ait Diğer Resimleri















Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Stichworte

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •