Kırma Tavuk Kebabı

Rate This Thread:
Results 1 to 1 of 1

Thread: Kırma Tavuk Kebabı

  1. Go to Thank YouDownload #1
    Go to Thank You
    Üye Aybüke's Avatar

    Info

    Go to Top of Post

    Default Kırma Tavuk Kebabı



    Kaç Kişilik
    4 kişilik
    Hazırlama Süresi
    20 dakika
    Pişirme Süresi
    30 dakika

    Kırma Tavuk Kebabı Tarifi İçin malzemeler

    • 1 adet bütün tavuk
    • 2 adet kuru soğan
    • 2 su bardağı su
    • 4-5 adet Arnavut biberi
    • 3 yemek kaşığı tereyağı
    • 1/2 bağ maydanoz
    • 1 çay kaşığı karabiber
    • 1 tatlı kaşığı kimyon
    • 1 çay kaşığı tuz

    Kırma Tavuk Kebabı Nasıl Yapılır?

    • Tavukları 8 eşit parçaya bölün. Tereyağını tencerede eritin. Tavukları kızdırdığınız tereyağının içine atıp renkleri değişene kadar arkalı önlü çevirerek kızartın.
    • Tavuklar kızardıktan sonra içine tuz, karabiber, kimyon ve iri doğranmış soğan ile Arnavut biberlerini ekleyin.
    • 2 su bardağı suyu ilave edip, altını kısarak 20-25 dakika pişmeye bırakın. İnce doğranmış maydanozları üzerine serpip servis yapın.

    Dilerseniz, göğüs etiyle hazırlanan klasik tavuk kebabı tarifini de deneyebilirsiniz.




  2. The Following 2 Users Say Thank You to Aybüke For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •