İşkembeli Nohut Yemeği

Rate This Thread:
Results 1 to 3 of 3

Thread: İşkembeli Nohut Yemeği

  1. Go to Thank YouDownload #1
    Go to Thank You
    Üye Ferha's Avatar

    Info

    Go to Top of Post

    Default İşkembeli Nohut Yemeği



    Kaç Kişilik
    4 kişilik
    Hazırlama Süresi
    30 dakika
    Pişirme Süresi
    50 dakika

    İşkembeli Nohut Yemeği Tarifi İçin malzemeler

    • 1 kg dana işkembe
    • 2 diş sarımsak
    • 2 su bardağı haşlanmış nohut
    • 1 soğan
    • 1 yemek kaşığı biber salçası
    • 1 yemek kaşığı domates salçası
    • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
    • 4.5 su bardağı su
    • Tuz
    • Tane kara biber
    • Kırmızı pulbiber
    • Maydanoz

    İşkembeli Nohut Yemeği Nasıl Yapılır?

    • İşkembeyi yıkayıp küp doğrayın. 1 diş sarımsak ve tane karabiberlerle birlikte tencereye alın. Üzerine su ekleyip orta ateşte yumuşayıncaya kadar pişirin.
    • Soğan ve sarımsağı yemeklik doğrayıp zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun. Salçaları ekleyip 2 dakika daha kavurun.
    • İşkembeleri haşlama suyu ile soğanlara ekleyin ve 10 dakika pişirin.
    • Nohut, tuz ve karabiberi ilave edin ve 10 dakika daha pişirin. Yemeği servis tabağına alın. Üzerine pul biber serpiştirip maydanoz ile süsleyerek servis yapın.





  2. The Following 2 Users Say Thank You to Ferha For This Useful Post:

  3. Go to Thank YouDownload #2
    Go to Thank You
    Yeni Üye nurul87's Avatar

    Info

    Go to Top of Post

    Farklı bi yemek paylaşımınız için teşekkürler


  4. Go to Thank YouDownload #3
    Go to Thank You
    Yeni Üye dijireis79's Avatar

    Info

    Go to Top of Post

    Teşekkürler deneme fırsatı bulunca yapalım.


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •