Kaç Kişilik
4 kişilikHazırlama Süresi
20 dakikaPişirme Süresi
25 dakika
Pancarlı Ve Keçi Peynirli Pizza Tarifi İçin malzemeler
- 9 yaprak baklava yufkası
- 60 ml zeytinyağı
- 130 gr hazır pesto sos
- 70 gr mozzarella peyniri
- 5 parça pancar turşusu
- 125 gr keçi peyniri
Pancarlı Ve Keçi Peynirli Pizza Nasıl Yapılır?
- Bir yaprak baklava yufkasını yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine yayın ve üzerini yağlayın. Üzerine bir yufka daha yayıp tekrar yağlayın.
- Yufkalar bitene kadar aynı işlemi tekrarlayın. Üzerine kenarlarından 2 cm boşluk kalacak şekilde pesto sosun yarısını ve rendelenmiş mozzarella peynirini ekleyin.
- Önceden 180 derecede ısıtılmış fırında kızarana kadar yaklaşık 10 dakika pişirin. Fırından çıkarıp üzerine ufalanmış keçi peyniri ve pancarları ekleyerek yaklaşık 5 dakika daha peynirler eriyene kadar pişirin. Sıcak servis yapın.