Arkadaslar smart iptv programmini indirim code istiyo.
Herhangi bi sekilde code bulabilirmiyim? Amac tr kannallari izlek.
Simdiden site ye emege gecenlere tskler. Aslan
Arkadaslar smart iptv programmini indirim code istiyo.
Herhangi bi sekilde code bulabilirmiyim? Amac tr kannallari izlek.
Simdiden site ye emege gecenlere tskler. Aslan
kasapi, Bbdsalman@hotmail.com, sürücü, Kara cobra, Gencabdal, rockyyo, Emirhan, gkocaciftci, megaslan, atolga, Tayfun63, Bartin, Cilalı ibo, zkgurel, tilki tilki, bedirnaci, kacak cakal, erdmut, ali67, SpeciaL, Somun, orhaner, Kapital, kirtik10, murat5757, Akhenaton, Mark89, Avci55, Babacan343434, Digidick, mustafa38, ers1975, Ugur01klc, Tamersevket, kskx01, 444klndr, aydost68, sefa, Oggy68, yusuf5254, Tuncay. Kocabiyik, Mustafa1974, kimimben, MERT, eddi910, rotation, ucar, Alibeyyyyyy, zurna5656, gs_oguz_gs, aybe, memati6767, Aslan74, bjk06
Slm Aslan62,
Nekadar bilgin var bilmiyorumda sana biraz bilgi verim.
Smart iptv app 7 günlük test amaçlı.
Appi 5 buçuk euro ya PayPal ödeme ile satın alıyorsun.
App de görünen numara Mac adresi, yani appi satin almada ve sonra kendi iptv ( m3u) listeni yüklemek için lazım olan. App bir sefere mahsus olmak üzere satın alıyorsun.
Yilmaz hocanın M3u listesini kullan, türk spor belgesel hepsi var veya kendin satın aldın iptv M3u playlist.
Mac adresi ver ve Paypal ile öde
Mac adresi ve Iptv Linki yükle
İnşallah biraz yardımcı olmuşumdur.
Tskler kardes.yilmaz hocanin m3u unu indirdim link olarak. Sonra düsün düsün bisey olmadi cepe indirmistim. Acacak programm yok demisti... sonra vlc programmini indirdim.. cepden yilmazin tüm ksnalarrini aciyorum... tv den nasil yapicam acaba ?
Tv de smart iptv apini indirmisdim. Code istedi öyle kaldi. Yilmszi tv den nasil acabilirimki?
Ok.. simdi cakdim davayi.. yani app olarak önce smart linki indirmeliyim. Tvim lg smart tv. Ordan iptv yi indirmeliyim indirdim. Sonra ödemiliyim verdigin linklerden. Maalesef bedava player yok tv de ne garip cepden iki saniyede v playeri bedava indirdim ... tskler emegin icin. Bi denim bskalim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)