merhaba arkadaşlar bu link üzerinden malum kanalları izleyebilirsiniz
[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
merhaba arkadaşlar bu link üzerinden malum kanalları izleyebilirsiniz
[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
Defne43, memet1968, Murre, agroz06, Avcu42, romtiton, Osaman, dabanonline, Ugurturmaz77, duzce1903, Lyon-1995, emredemir, nevzat25, fiko45, retromavfia, ratli, abbot, Matkap, esrarengizx, 1adil@mail.com.tr, Turkiye75, can52, Henkel, yasar54, exlaton001, ergün, hazar49, yasiniyigun, ankaphoe, seyyah, sinanköylü, Adi, hgdfj, halil, imky, hbordo-mavi, esuf, Kafkas3536, hassan03, WanTeD, qatara, çavuşabi, Bozzofmarl, AKINCI, Tavaslı, Bilo1x, brnykz, manyetix, soundhs, d9n
Calismayan kanallar var
bu arada forumda başka bir konu başlığı altında bir kardeşim bir spor m3u paylaşmıştı kullanıcı adını hatırlayamadım açıkçası ama malesef bende çalışmamıştı çünkü m3u dosyası içindeki kanalların başında yer alan proxy adresi tarayıcı da açmaya uyumlu ama m3u player ile uyumlu değildi bende yeniden düzenledim kendi imkanlarım dahilinde m3u playerlerin çoğunda çalışabilir link haline getirdim umarım o kardeş bize gönül koymaz benim paylaşımı mı paylaştın diye linki de ekliyorum kopyalayıp m3u player yapıştırıp deneyebilirsiniz wufy player de açmadı yanlız
O ismini hatırladınız benim zaten sunumda bilgi ekledim her player ile açmayağını ondan dolayı bende açmadı demek biraz abest ile iştikal oliyor.
ama düzenleyip başka arkadaşlarımızın daha kolay hale getirdiyseniz hiç bir sıkıntı olmaz amacımız bir birimize fayda sağlamak.
krtl, MeFMeF, Murre, hakanaxu, ithaldamat, retromavfia, imky, köprülü, AKINCI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)