Tüm Kanallar Localhost Olarak Çalışmaktadır.Dilediğinizde Playerde İzleyebilirsiniz.Kanal Listesi Bölümünde Listeyi Otomatik Çektirince Bazı Kanalları Çift Ekledi Maalesef, Gerekli Düzeltmeleri Sizler Uygulayınız.
PHP DOWNLOAD
KANAL LİSTESİ
Tüm Kanallar Localhost Olarak Çalışmaktadır.Dilediğinizde Playerde İzleyebilirsiniz.Kanal Listesi Bölümünde Listeyi Otomatik Çektirince Bazı Kanalları Çift Ekledi Maalesef, Gerekli Düzeltmeleri Sizler Uygulayınız.
PHP DOWNLOAD
KANAL LİSTESİ
ozdemiromer999, delikadir, Selturk, androbjk34, canlitv, semavati, Laurent, xproteam, albay66, iddaaci1818, cagalici, trmessi, takeshikovacs5, Alpayy, strider, Kafkas3536, nash24, yasiniyigun, kozanoglu, tahajik, Sabri1983, romtiton, utavukcu12, Yazar Panda, kemaller, techno34, hpgdisco, rtekk, canim17, Bozzofmarl, egelim9009, hgdfj, adilem, ferityeni, kemal çalışmaz, tekmenli, Alihatay, raalbatros, ergün, WanTeD, mahobilo, Yaşar, cevder, belp, attilla1954, Omer1968, piki, abidin20, reduak, adnan84, yalcin45, Diyaren, thunder043, tosunkaya, recc57, ocamurlu, o.eren, Nike, OSMANLİTOKADİ, Kali66, Tavaslı, muzo34, tufan1122, mehmetey, Nazmi5, gigablue, ton, mmliklnc100, Ozkan22828, qatara, Ugurturmaz77, delphin01, yusuf2014, Murre, köprülü, mert77, atakanpower, gökyüzüm, umut_4444, Landshut02, Batu7, duzce1903
Hocam elinşze sağlık.Liste tmm da bu php yi bir yere mi atıyoruz.Detaylı anlatırmısınız.
@atakanpower
Pc için
Xampp
(Klasör yolunu şuan hatırlayamadım ama forumda daha önce açıklanmıştı)
Android için
Ksweb
(stroage/emulated/0/htdocs)
Uygulamarına php dosyasını kaydetmelisin.
Dosya kaydettikten sonra apache ve php sunucularını uygulamadan aktif et.
Evet... herşey yolunda gittiyse kanal listesini örneğin vlc player ile çalışması lazım.
Ben samsung s21 ultra kullanıyorum sanırım teldeki KNOX denilen güvenlik engelliyor ksweb serverini çalıstırmaya. Logda apache localhosta ulaşamadı yazıyor. Umarım çözüm bulurum eğer bulursam buraya yazarım.
Belkide eski bir android cihazıyla denemeliyim??
Umarım net bir açıklama olmuştur 💪
Hocam xampp server aktif ettikten sonra çalışır diyorsunuz anladığım eve geçince deneyeceğim.Dosya kaydettikten sonra apache ve php sunucularını uygulamadan aktif et demişsiniz buradan kastınız serveri aktif etmekmidir
@atakanpower
Xampp izliyorum şimdi.
C:\xampp\htdocs buraya php dosyasını attım kanal listesinden seçip vlc ye taşıdım dikedığım kanal açılıyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)