Shamel Arkadaşın Kendi İbo Player i
Online yükleme yapılıyor..Ücretsiz
Tavsiyem satın aldığınız IPTV yayınlarını buraya yüklemeyin,ne olur ne olmaz..
Bendeki yerini Sendeki Yerim Belirler
Hz Mevlana
Shamel Arkadaşın Kendi İbo Player i
Online yükleme yapılıyor..Ücretsiz
Tavsiyem satın aldığınız IPTV yayınlarını buraya yüklemeyin,ne olur ne olmaz..
Bendeki yerini Sendeki Yerim Belirler
Hz Mevlana
askow, o.eren, Kanarya1907, Cifi64, adidi35, ali_4646, memis.caldiran, Menderes61, Mezarci55, delikadir, muhtesem2000, ozdemiromer999, ceyhuneren, ibo51, kancasis, yalnizprens72, samsun_lu, xanti, strider, tunau, Zekis, albay66, atilla_erkan, demusti, jayden 2016, selselami, Muratbilo, Kali66, karayilan, atakan1983, tarik66, YCC, yakali, memet1968, haci053, Haskan, Aytugcan, hayro, bakhun, adres27, medine, tarik32, headend, ultrazrail, reflex, Mustafa1974, pasadena, sokratesryuji, slm6161, tahajik, sarizeybek, geminid3, punisher_018, ugurg, bahri, reduak, yenideneme., sahx, hy33, kemal çalışmaz, celali1, Horoz_20, fatmai, can52, Batu7, Molla22, isoo335, bakman68, powerboard, thunder043, resul_1972, Talimhane, Muhacir67, hasanb, delphin01, raalbatros, metinbicer, bornovali35, umit_38, Meku27, Murat92827, kardasali64, rihtim, tosyaagackakan, Gora2, redzheb, tükenmez, Güni61, abbot, REFSA, muzo34, OSMANLİTOKADİ, Ilgad, Bekir Alkan, Nike, ton, SABIR39, köprülü, canim17, wanunu86
Bu uygulamayı ilk bi kişinin telegramında görmüştüm, burdan dışarıya paylaşım yapma demişti ve paylaşmamıştım ama demekki başka yollardan sızmış dışarıya 🤣
Güzel bi apk bence. Birşeyi unutmayın satın alınan ürün sizindir,
Ücretsiz kullanılan üründede ürün sizsiniz. Yani nekadar güvenilir örneğin m3u upload yapılıyor websitesinde veya apk içinde. O linkler kimlerin eline gidiyor vs.
Iyi çalışmalar dilerim 💪👍
Aynen apk nın sahibi kimse m3ular onun oluyor ;)
Genel birşey bu sadece bu free apk için söylemedim.
Ben ara sıra m3u şifre değiştiriyom panelde isteyenlere, çalıyorlar | kırıyorlar artık doğru isim bu konuya hangisi uygunsa.
Satın aldığınız üyeliği bence dikkatli kullanın canlar, kanallarınız takılmaya | donmaya başlarsa admininizden şifrelerinizi değistirmesini isteyin, eğer sorun düzelirse bilinki şifrenizi başkası kırıp aynı an kullanmıştır.
Iyi çalışmalar ☕️
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)