Merhaba Arkadaslar,
bi kac gündür Dailymotion canli yayin scripti ile ugrasiyorum, bi yerde hata yapiyorum bir eksigim var ama bulamadim . Yardim edebilecek bi Usta varmi rica etsem.
Saygilarimla
Merhaba Arkadaslar,
bi kac gündür Dailymotion canli yayin scripti ile ugrasiyorum, bi yerde hata yapiyorum bir eksigim var ama bulamadim . Yardim edebilecek bi Usta varmi rica etsem.
Saygilarimla
Selamün aleyküm,
Script nerdeki.? Onu da kaynak ya da örnek olarak yazsaydın daha kolay yardımcı olurlardı bence.
[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız.. serverin./dailymotion.php?kanal=tele1&type=m3u8
sundugunda busekil sunulmasi gerekir... php scriptin icini nasil yazilir bilmiyorum onuda burda arkadaslar sana yardimci olur ama scripti buraya code olarak sunarsana yardimci olurlar
yilmaz usta sen acaba yardim edebilirmisin ??
Kardes senin sorununa yardımcı olabimek için eğer varsa elinde uğraştin bir script onu buraya kopyala yapıştır yardımcı olmak isteyen bakar ancak öyle yardimci olur.
Eger yok da oyle bir şey arıyorsan onu belirtmen lazım yoksa fala bakar gıbi kim nasıl yatdım etsin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)