Ben bu siteme [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız.. embed kodu ile youtubeden tv canlı yayını çekiyorum. Youtubeden çektiğim embed kodu şu şekilde
<iframe src="https://www.youtube.com/embed/live_stream?channel=UCrJwG-Zps4Am9H_vVPxh9Fg&showinfo=0&rel=0&wmo de=transparent&" frameborder="0" allow="accelerometer; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
Bu kodu site admin panelindeki eklediğim kanalın sayfasındaki embed kodu alanına giriyorum youtubedeki ilgili kanalın sayfasında canlı yayın var ise çekiyor canlı yayın durursa bu video oynatılamıyor sayfası geliyor.
Benim istediğim ise şu
Bu embed kodunu geliştirip kanalda canlı yayın var ise göstersin yok ise yada canlı yayın bitince kanalın son eklenen videosunu göstersin ve canlı yayın tekrar başladığında tekrar canlı yayını göstersin. aynı player içerisinde Böyle bir döngü olsun istiyorum
Böyle bir ayar yada kodlama yapılabilir mi? bu işlerden anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Saygılar.