Merhaba arkadaslar,
öncellikle herkese bu güzel hizmetlerinden dolayi tesekkür ederek ve iyi hafta sonu diliyerek selamliyorum.
Benim bir sorum olacaktir, ben buraya kadar bu PHP servere kullaniyordum [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
ama malesef bir güvenlik programi uygulamasi faaliyeti gecirmisler ve traffic kontrol ediyor ve siteyi otomotik olarak kapatti bir kac gün sonra. O yüzden yine bir PHP servere soracaktim sizin tecrübelerinize dayanarak hangisi tavsiye edebilirsiniz yani bedava, traffic siniri olmayan ve php destekleyen bir server olsun lütfen.
Ticari amacli kullanmiyorum, sadece kendim ve ailem icin, cünkü bizde MAG iptv boxlari var onlarda malesef tekli m3u8 streamlinkleri sabit, o yüzden tekli php dosyalar halinde mag kutusu koyarak izliyoruz.
Malesef kanallar acik sabit kanallarina tek tek devri disi birakiyor ATV, KANAL D, su BLU TV linklerde bilen ATV´ye cikardilar, ne güzel simdiye kadar izliyorduk ve malesef sabit acik sifresiz link bulmak sor,
malesef bu mag boxlar sabit tek tek streamlink olarak calistindan YILMAZ ustanin özel linki kullanimiyoruz, cünkü her calistinda otomatik linkleri güncelleme imkani yok o yüzden tavsiye edeceniz php serverleri varmi.
Simdiden tesekkür ederim!
Selam
Mete
Konu meteakyol tarafından (08.02.20 Saat 08:44 ) değiştirilmiştir. Sebep: bir kac ekleme