selamünaleyküm arkadaşlar sizlerle sizler için hazırladığım bir uygulamayı daha paylaşmak istiyorum uygulama m3u bağlantılarını kontrol etmek için bir uygulama içerikleri oynatabilmek için vlc player cihazda yüklü olması gerekmektedir kullanımı şöyle bağlantı yapıştırma alanına m3u bağlantısını yapıştırın burada şuna dikkat edin kullanıcı adı ve parola bulunan bağlantılar da eğer _plus eklemeden sadece m3u şekli ile eklerseniz tüm içerikler genel isminde tek bir kategori de gelir buda uygulamayı çok içerik yüklü bağlantılar da zorlayabilir ama şu şekil eklerseniz m3u_plus bu şekil eklerseniz kategorili olarak gelir uygulama fazla yorulmaz bağlantı yapıştırdıktan sonra çalma listesi yükle düğmesini tıklayın yükleme devam ederken yükleniyor bildirimi kaybolunca çalma listesi eklenmiş olur çalma listesine tıklayınca modal bir pencere açılır yükle ve sil düğmeleri vardır yükle deyince kategoriler gelir sil deyince ilgili çalma listesi listeden silinir istediğiniz kadar bu şekilde çalma listesi ekleyebilirsiniz çalma listeleri ve kategoriler yatay ve sağa sola kaydırılabilir bir şekilde kullanılıyor kategorilere tıkladığıniz zaman içerikler dikey olarak aşağı yukarı kaydırılabilir olacak şekilde gösterilir eğer liste yüklenmiş içerikler oynamıyor ise vpn gerektiriyor olabilir eğer liste bağlantısı aktif değil ise yükleme başarısız diye bir bildirim alırsınız listelere verdiğiniz isimler rakam ile verdiniz ise ilk başta listenin sonuna ekler uygulamaya sonraki girişler de rakam ile isimlendirilen listeler listelerin ilk sırasında yer alır aşağı yukarı bilinen her türlü m3u formatlarını destekler uygulama mobil cihazlar içindır ama kısmen büyük ekranlı cihazlar da da kullanılabilir hem ekran ölçüsü olarak hem kumanda uyumluluğu olarak kısmen uyumludur ama maus kumanda kullanıyorsaniz daha kolay kullanabilirsiniz diye düşünüyorum umarım beğenirsiniz arkadaşlar keyifli kullanımlar dilerim
link olarak ta ekliyorum arkadaşlar
Konu köprülü tarafından (13.08.24 Saat 08:13 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ayrıca link olarak ta eklendi