Ustalar benim Samsung tv var smart iptv yüklü ama memnun değilim cok takiliyor Flix iptv yükleye bilirmiyim ve nasil yüklerim kolay gelsin teṣekkürler
Ustalar benim Samsung tv var smart iptv yüklü ama memnun değilim cok takiliyor Flix iptv yükleye bilirmiyim ve nasil yüklerim kolay gelsin teṣekkürler
[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
Sorunuzun cevabı flix playeri samsun TV'nin uygulama lar mağazasından kurabilirsin ve ücretsiz bir uygulamadır
Bahsettiğiniz flix iptv player ise ücretli.
Samsung kütüphanesinde ücretsiz olarak Mika player ve Ora player var onlardan birini yükleyip stabilize olarak kullanırsınız. Ben uzun zamandır kullanıyorum. Fakat m3u nuz yüzünden takılma olabilir bilginize.
Merhaba bende 2017 model 4K, LG UH650V modeli var, onda ssiptv ücretsiz, samsung'ta da olabilir kontrol ediniz isterseniz, linklere göre yüklemesi fazla uzun sürmüyor, linkler iyiyse izlemede sorun yaşamıyorum gayet iyi diyebilirim, int. hızım 16 mbps malum fiyatlar uçtu TR de, hızın hepsini alamıyorum ama, yayınlar izleniyor. link yüklemeyi de ssiptv ayarlarından tek seferlik kod oluşturuyorsunuz, sitesinden ekleme, çıkarma yapabiliyorsunuz, tüm kategori bir sayfada görünüyor, diğer uygulamalar da Canlı , dizi, vs vs, diye ayrı kategori var bunda yok, ama kullandıkça alışılıyor...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)