Selam dostum. Daha öncede bu tarz youtube m3u8leri paylaşılmıştı malesef uzun ömürlü olmamıştı(youtube kodlaması) bunlar uzun ömürlü olacaksa m3u ma çekeyim?
Teşekkürler 🤝
Aleyküm selam Sen kullan usta bir sıkıntı olursa elimizden geldiğince takip ediyoruz zaten
AKINCI, ukazoz, satel, garaveli, EMİR AFFAN, dnm, semihbey99, Murre
Merhaba arkadaşlar youtube canlı bağlantılarını bi çok arkadaşımız kullanıyor diye bir php yazıp bu konu da bu php ye id leri eklemeyi kolaylaştirmak için uygulama da paylaşmıştım hem kanal id eklenerek hem video id eklenerek dönüştürme işini kolaylaştirmak istemiştim fakat şu sıralar hem yapmış olduğum php hemde piyasada var olan youtube canlı kanallarını oynatmayı sağlayan php ler çalışmaz oldu ben tekrar biraz araştırma yapıp çalıştırmayı başardım ve burada paylaşacağım umarım sizde de sorunsuz çalışır ve sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam eder arkadaşlar php yi dönüştürme işlemini yapan uygulamaya entegre etmek için zamanım olmadı zaman bulduğum da entegre işlemini de yapacağım yalnız şu anki php miz kanal id ile oynatma sağlamıyor sadece video id si ile oynatmayı sağlıyor video id nedir nereden nasıl alınır bilgisi olmayanlar için kısa bir açıklama yapmaya çalışayım arkadaşlar video id sini tarayıcı ile youtube girip bir canlı içeriği oynatmaya başladığınız da örneğin kral fm canlı radyo oynatmak istedim bağlantı sekmesi şu şekilde gözükür
Burada size lazım olan kısım yani video id si watch?v= buradan sonra başlar şu simge ye kadar &öyleyse alınması gereken kısım şurası olur
A49bKX8gb-8 işte bu kısmı alıp şu şablona ekleyin
ve devamında şöyle bir uzantı ekleyin
.m3u8 böylece bağlantı şu şekli almış olacak ve çalışacaktır
yukarıda gösterdiğim youtube bağlantısı her zaman url sekmesinde o şekilde gözükmeye bilir başka canlı kanallar da id ile bitiyor da olabilir şunun gibi
o zaman eşittir den sonra gelen kısım video id olur yine video id sini oynayan canlı video altında paylaş sekmesinden de alabilirsiniz şunun gibi bir bağlantı verir size
bu durumda live/ buradan sonraki kısmı soru işaretine kadar olan yeri alıyoruz yine bunda da php şablonu na ekleyip id yi ardından .m3u8 uzantı giriyoruz uzun uzun anlatmam in sebebi bilmeyen arkadaşlar olabileceğini düşündüğüm içindir kolay gelsin arkadaşlar bu vesile ile aldığım bir iki kanal bağlantısını da ekleyeyim buraya
volkan66, Sülo40, eskitopcu, androbjk34, Bulkazli, Aytugcan, hasoo, Pomak39, aksamci, hasantas, alternatif61, men71, Diyar, muzot, efe3142, Kerem2018, AKINCI, mert77, Wonka, cagalici, Killatugay, adamci, hcssu, OSMANLİTOKADİ, grandlewis91, Baydere, Volkan678, Alex1269, niyazi, hakkicam3515, burt, redzheb, reduak, maxinett, kardasali64, proffbay34, 1965kerim, ergün, dermanoglu, allo, Akdeniz32, damlalık, kisisel01, mehmetey, murat5757, vearslan, Seyyah34, anka06, Samet1905, halil, IMPERATOR1907, merdanli, duzce1903, Hayallerinresmi, reflex, coskun, kartal93, Sado65, Alia58, Semset74, Alihatay, 4ever, Vedat1980, mahobilo, denizli73, Kali66, albay66, crzylvr1, semih55, muzo34, Oylesine00, Asmen62, abbot, seyityavuz, Sabri1983, dhlfahrer, ast144, moise35, Rambo03, Murre, piki, raalbatros, feneral1907, Muhacir67
ben daha anlamadım okuyorum
ellerine saglik ustam
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)