Seite 7 von 8 ErsteErste ... 5678 LetzteLetzte
Ergebnis 31 bis 35 von 36

Thema: Samsung tizen işltim sistemli tv için ücretsiz Iptv player önerisi

1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #31
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von raalbatros

Info

Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

Zitat Zitat von Murre Beitrag anzeigen
    Usbeden yükle?

Benim linkte var zip olarak.
    Pcye indir | usb belleğe taşı | smarttvye tak | tvyi aç otomatik tanıycaktır uygulamayı

Konu 104 buyur 👇
    [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
    eyv dediğin gibi yaptım ama olmadı. Güncellenmiş tizen için de geçerli mi bu

2. Die folgenden 3 Benutzer sagen Danke zu raalbatros für diesen nützlichen Beitrag:

3. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #32
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von Murre

Info

Zitat Zitat von raalbatros Beitrag anzeigen
    eyv dediğin gibi yaptım ama olmadı. Güncellenmiş tizen için de geçerli mi bu
    [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..

Flaşa zip olarakmı değilmi anlatıyor bu site

4. Die folgenden 4 Benutzer sagen Danke zu Murre für diesen nützlichen Beitrag:

5. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #33
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von raalbatros

Info

Benim hatammis USB NTFS formatliymis fat32 olması gerekiyordu. Tizene yuklunebilecek başka bu şekilde uygulama var mi

6. Die folgenden 3 Benutzer sagen Danke zu raalbatros für diesen nützlichen Beitrag:

7. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #34
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von Murre

Info

Zitat Zitat von raalbatros Beitrag anzeigen
    Benim hatammis USB NTFS formatliymis fat32 olması gerekiyordu. Tizene yuklunebilecek başka bu şekilde uygulama var mi
    numara: 101, 102, 103, 104, 106, 107

8. The Following User Says Thank You to Murre For This Useful Post:

9. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #35
    Gehen Sie zu Danke
    Yeni Üye Avatar von Aydemo49

Info

cözüm buldunuz mu bilmiyorum ama..birkac gün önce bende de aynisi oldu cok kolay bir yolla geri getirdim smart hub kurulumunu baslatip ülke olarak usa secmeniz gerekiyor bunun icinde kurulum menüsünde Mute >return >volume UP> channel up >mute tuslarina sirayla basmali ve ülke olarak usa secmelisiniz, program dilini ve arayüzünü istediginiz gibi degistirme sansiniz da var..tek kötü tarafi kullanici accountlarini ve sifreleri silindigi icin tekrar girmeniz gerekiyor onun disinda hem ssiptv'yi tekrar yükleyebilirsiniz hemde hulu yada diger uygulamalar icin daha fazla seceneginiz olur :) ayrica tekrar ayni sorunu yasamamak icin güncellemeyi de kapatmaniz gerekiyor..

10. Die folgenden 2 Benutzer sagen Danke zu Aydemo49 für diesen nützlichen Beitrag:

Seite 7 von 8 ErsteErste ... 5678 LetzteLetzte

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer