Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
31 sonuçtan 26 ile 30 arası

Konu: SMART STB App ...Samsung tv icin iP TV izleme...

1. Teşekküre Gitİndir #26
    Teşekküre Git
    Üye Muhacir67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Kardeşim biraz aydınlatırmısın nasıl
    olacak ?
    Teşekkürler

2. Muhacir67 üyemize teşekkür edenler:

3. Teşekküre Gitİndir #27
    Teşekküre Git
    Kıdemli Üye ithaldamat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Selamlar burada yeniyim nasil resim atacagimi inan bilmiyorum ama soruna cevap vereyim.eski tv lerde ip kodunu degistirip yükleyebiliyorsun ama ugrasmaya degmiyor.usb den yükleme yapabiliyorsun ama usb yi cikartinca siliniyor yani usb sürekli takili kalirsa kullanabiliyorsun takilma oluyormu evet oluyor cünkü programi usb uzerinden calistiriyor ama benb yinede anlatayim. yeni tvlerde tizen isletim sistemi var o yüzden yeni tv si olanlar tizen olani eski smart tv si olanlarda orsay yazani bilgisayara indirsinler.bu linkten [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız.. sonra bir flash bellek takiyorsunuz indirdiginiz rar dosyasinin icindeki (orsay indirenler ) (tizen indirenler ) bunlari usb belleginiz tamamen bosken rar dan cikarip icine atiyorsunuz. sonra usb yi tv ye takin app kismina gelip usb yi calistirin icindeki yazilim otomatikman app kismina yüklenecektir.benim tv yeni bi arkadasinki eskiydi onda usb yi cikarinca siliniyordu o yuzden deneyin cikarinca siliniyorsa sizde takili kalsin sonra progtrami aciyoruz bu resimdeki simgesi ..kurulum yapmak icin ileri ileri de diyabilirsiniz isterseniz direk gecin oralari yukarda cark simgesi var sag ustte ayarlar kismina gelin sagb taraftan türkce secebilirsiniz sonra resimdeki code yazan yere bir kere tiklayin oradaki numaralar lazim size 1 defa sonra bilgisayardan [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız.. buraya girin sag tarafda adddavice yazan yere tiklayip o kodu girin sol taraafta isaretli alanda tv nizi gösterecekltir sonrasi listenizi yüklemeye kalmis ister buradaki yilmaztv nin listesini kullaninn external playlist kismina tiklayip url yi yapistirin isterseniz listeyi inirip yada hazirlayip my playlist kismina yükleyin listeyi girdikten sonra save yi tiklayip kaydetmeniz lazim yoksa tv de cikmaz isterseniz tek tek de video yada baska linkleri girebilirsiniz add item kismina tiklayip url kismina liste yada linki isim name ismini logo yada videonun resmi varsa onun linkini yapisitirp save diyorsunuz. sonrasi artik tv de buradaki yenile simgesine basinca her yüklediginiz listenize gelecektir ..sinirsiz ve ucretsiz kullanabilirsiniz.baglantiniz iyi olursa takilma olmuyor..

4. 3 kişi bu gönderi için ithaldamat üyemize teşekkür etti:

5. Teşekküre Gitİndir #28
    Teşekküre Git
    Kıdemli Üye fenerli78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

ben liste yukledim ama kanali acinca hemen 1 saniye sonra goruntu boyle oluyor
    ayar falanmi yapilmali yoksa 2-3 liste denedim ayni
    sonra video bolumune verdigin linki ekledim o bende hic acilmiyor

resim

6. 2 kişi bu gönderi için fenerli78 üyemize teşekkür etti:

7. Teşekküre Gitİndir #29
    Teşekküre Git
    Kıdemli Üye ithaldamat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

forumun uzerinde m3u yaziyor orda fgorum uyelrine özel link veriyor yilmaz ip tv o linki kullan bende hic sikinti yok allah razi olsun onlardan kullaniyorum..

8. Teşekküre Gitİndir #30
    Teşekküre Git
    Kıdemli Üye fenerli78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

benim amacim o degilki yani ozaman sadece bu linki kullanmak icin bu iptv player kullanmak degil
    bunun uzakdan liste eklemesi olmasi benim icin muhumdu
    diger linkler niye calismiyor meela veya senin verdigin o video niye calismiyor
    video kismina ekledim oda hic acilmiyor

edit;o iptv listesi ile de goruntu ayni yani gostermiyor 1saniye sonra bu sekile geliyor ama ses var
    Konu fenerli78 tarafından (25.06.23 Saat 18:13 ) değiştirilmiştir.

9. fenerli78 üyemize teşekkür edenler:

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler