Tv box

Değerlendir:
Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
21 sonuçtan 21 ile 21 arası

Konu: Tv box

1. Teşekküre Gitİndir #21
    Teşekküre Git
    Yeni Üye Atmisyedili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

bende Xiaomi Box 2 nesil ve Amazon Fire Tv Stick 4k Max 2 Nesil var
    ikisinden iptv bakiyorum tabiki Ethernet üzeri

Xiaomi box da hangi Adapter olsun kullanim 100 mbit gecemiyorum, wifi üzeri 280 mbit aliyorum ( evde ki internet cable max 1000 mbit bilgisayarda 980 mbit geliyor )
    ben yinede lan adapter kullaniyorum sayi olarak daha yavas olabilir ama kablolu internet kablosuzdan daha da saglam oluyor takilmadan kanallarima ve filimlerime bakabiliyorum

Amazon Stick icin de LAN Adapter kullaniyorum buldugum en hizli adapter 375 mbit aliyorum öylelikle su gibi akan takilma yapmayan iptv stickim var

adapter linkleri burda saygilarla

Amazon icin
    Gizli içerik barındırıyor
    UYARI: Gizlenmiş mesajı görmek için mesaj altındaki butonuna tıklamanız yeterlidir.
    Zorunlu olmadıkça mesaj yazmayın. Yazmak zorunda kalırsanız kısa mesaj iyi karşılanmaz.
    Yaşadığınız sorunlarınızı anlatırken detaylı yazın, cihaz adı, markası, hangi platformda gibi vs..
    Teşekkür ettikten 3 saniye sonra gizli içerik otomatik açılmazsa buraya tıklayın.

Xiaomi Box icin
    Gizli içerik barındırıyor
    UYARI: Gizlenmiş mesajı görmek için mesaj altındaki butonuna tıklamanız yeterlidir.
    Zorunlu olmadıkça mesaj yazmayın. Yazmak zorunda kalırsanız kısa mesaj iyi karşılanmaz.
    Yaşadığınız sorunlarınızı anlatırken detaylı yazın, cihaz adı, markası, hangi platformda gibi vs..
    Teşekkür ettikten 3 saniye sonra gizli içerik otomatik açılmazsa buraya tıklayın.

2. 3 kişi bu gönderi için Atmisyedili üyemize teşekkür etti:

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler