Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
24 sonuçtan 16 ile 20 arası

Konu: vavoo ülkeler M3U Playlists

1. Teşekküre Gitİndir #16
    Teşekküre Git
    Kıdemli Üye ithaldamat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Ben ilk seferinde Vlc den actim hemen ardindan engel verdi. Ip yi kapatti sanirim

2. Teşekküre Gitİndir #17
    Teşekküre Git
    Üye ezelbayraktar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Ben almanyadan VPN ile açtım, VPN olmadan açılmıyor

3. Teşekküre Gitİndir #18
    Teşekküre Git
    Kıdemli Üye ton - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

pc de urban vpn lokasi turkey yapinca vlc-sfvip player-progtv playerde biraz gec acildi ama gosteriyor
    pc den bakmak isteyenler urbanvpn windows olani indirin bedava kayit olmaniza gerek yok bir ulke acmazsa digerini deneyin acana kadar

4. Teşekküre Gitİndir #19
    Teşekküre Git
    Üye ismail35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

resim
    vpn Bigmama sırbistanı seç wufy playerle aç iyi seyirler

5. 4 kişi bu gönderi için ismail35 üyemize teşekkür etti:

6. Teşekküre Gitİndir #20
    Teşekküre Git
    Moderatör köprülü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Bende dün vpn ile tr de çalışıyor du bugün ise hiç bir vpn ile çalıştıramadım fakat tr dışı çalıştırabilen arkadaşlar var ise bende konuya katkı sağlamak için daha önce paylaşmış olduğum vavoo web uygulamasını editleyip tarık32 kardeşimin konuda kullandığı platformu da entegre ettim platformları çalışıyor ise ister web uygulama içinde kullanın isterseniz ülke kategorilerini istediklerinizi dışa aktar düğmesi ile istediğiniz ülkeleri seçerek panoya m3u olarak kopyalayın farklı uygulamada oynatmak için platformlar arası geçiş uygulama ana ekranında vavoo kanalları yazan yazıya her tıklama da diğer platforma geçiş yapacaktır en sonda tarık32 kardeşimin konunun başında paylaştığı platformu ekledim buyrun web uygulama bağlantısı arkadaşlar
    Gizli içerik barındırıyor
    UYARI: Gizlenmiş mesajı görmek için mesaj altındaki butonuna tıklamanız yeterlidir.
    Zorunlu olmadıkça mesaj yazmayın. Yazmak zorunda kalırsanız kısa mesaj iyi karşılanmaz.
    Yaşadığınız sorunlarınızı anlatırken detaylı yazın, cihaz adı, markası, hangi platformda gibi vs..
    Teşekkür ettikten 3 saniye sonra gizli içerik otomatik açılmazsa buraya tıklayın.

7. 30 kişi bu gönderi için köprülü üyemize teşekkür etti:

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler