Donma sorunu bant genişliğine ve kaç kişi kullandığı na birde internetinize bağlı yani verilenler ücretsiz sonuçta illaki arada donma olur ama ben buradaki listelerden hiç donmadan izliyorum
Donma sorunu bant genişliğine ve kaç kişi kullandığı na birde internetinize bağlı yani verilenler ücretsiz sonuçta illaki arada donma olur ama ben buradaki listelerden hiç donmadan izliyorum
ben simdi denedim hicbir kanal acilmiyor bende
Yöneticinin tekrar düzenleme yapması gerekebilir benim paylastiklarimdan size uygun bir linki kullanın yakın da bir düzenleme yapacaklardır..Malum herkes yoğun zamanlar geçiriyor
almanyada gostermiyo bi el atsaniz
Listeni bir yere yükle bana linki bana mesaj olarak at ben senin listendeki alman kanallarını yenileyip tekrar göndereyim indir listeyi oynayicina yükle yapabilirim diyorsan yardımcı olurum yada sadece alman kanalları listesi sana atabilirim ama forumdaki listeleri düzenleme yetkim yok onu sadece Adminler yapabilir. Bu sebeple böyle bir istersen yaparız yok diyorsan paylaştığımız listelerden aktif olan linklerden birini 2.ci liste olarak yükle alman kanalları için o listeyi açarsın diğer kanallar için kendi listeni acarsin başka türlü adminler dışında elimizden gelen birsey olmuyor maalesef
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)