[MENTION=839]AKINCI[/MENTION] Ustamız'dan salon kanallarını hediye gelmiştir teşekkürler ustam.
[MENTION=839]AKINCI[/MENTION] Ustamız'dan salon kanallarını hediye gelmiştir teşekkürler ustam.
Tombik, adem1, Ruslan-78, ucar, 1965kerim, Ichigo7, İsmael, Candost, Afyon03, serkan12, arda, semha007, burak9393, emirkan60, ismailbaysoyu, Serkancil, bornovali35, AKINCI, uzun55, Asker, Cimbombom, Sonosmanli, yarangümmeli, aydin22, Diyaren, hcssu, ENESARHEZ, zurna5656, jayden 2016, anka06, ferityeni
Ellerine saglik kardesimizin
Hayatta en iyi yol bildigin yoldur
Denemek isteyenler icin kücük bir edit yaptim.
ÖMER TV apk yüklendikden sonraki yapacak oldugumuz Decoder ayarina ( HW+) gerek kalmadan ayarli bir sekide yükleniyor yani testlerimde basarili oldu.
Egerki calismaz ise Auto secenegini kullanabilirsiniz..
Sizde nasil olur test edip buraya yazabilirsiniz..
ÖMER TV APK iNDiR
aylili, Tombik, 1965kerim, Ruslan-78, ucar, Memiş Çaldıran, micello, Ichigo7, talip68, bunge01, Candost, Fatihim06, ibo51, omertobac, serkan12, temptation84, Kamanli, Murat5454, Afyon03, toprak50, burak9393, kartal_hr, ismimisormayin, emirkan60, Crazyboy66, zurna5656, Tayfun1905, sukru66, busraozgur, ismailbaysoyu, PANTER, ENESARHEZ, timurlek58, Ali Koc, Serkancil, ferityeni, hcssu, bornovali35, murat6666, gökyüzüm, ahmet67, faruk.mhn, AKINCI, oemer45
@[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız.. @[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız.. ve @[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız.. ustalarim dostlarim ve kardeslerim.Iddia ediyorum ve bütün samimiyetimle söylüyorumki sizler milyonlarca insanin sevinc kaynagisiniz. Niyetleri sadece ve sadece milyonlarca canak takamayan,Türk kanallarini seyretmekte zorluk ceken bu kadar insanin isteklerine bir nebzede olsa yerine getiriyor ve dualarini her zaman aliyor ve dua almaya devam ediyorsunuz.Sizlerin yaptigi Bu "Amme hizmeti"nden yararlanan tüm vatandaslarin ve bu hizmetinizden yararlanan diger ülke vatandaslarinin adina sizlere tesekkür ediyorum sizlerle sahsim adina gurur duyuyorum.Iyiki varsiniz bu alemde.
Ne varsa bizde var,size GARAVELI ve ÖZBECERİKSİZLER FORUM yeter.
Ustam övgü dolu sözlerle bizi gururlandırdın teşekkürler.
bu arada garaveli ustam yine harika bir iş çıkardı sağolsun
Cep telefonu ve andoid box ile denedim hiç sorun yok maşallah diyelim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)