selamünaleyküm arkadaşlar hayırlı akşamlar herkese bu uygulamada küçükte olsa iki adet ek işlevsellik ekledim ve bu haliyle sizlere paylaşmak istiyorum eklenen ek işlevsellikler şunlar dönüştürülen her bağlantı için sil düğmesi eklendi böylece listeniz de olmasını istemediğiniz bağlantıları silebilirsiniz ve dönüştürülen bağlantıları m3u formatında dışa aktarma işlevi eklendi bunu yaparken listeden dışa aktarmak istediğiniz bağlantıları seçmeli olarak dışa aktarabilmeniz için her bağlantı yanına bir tik fonksiyonu eklendi dışa aktarma işlevi şöyle çalışıyor dönüştürülen bağlantılar listeniz den dışa aktarmak istediğiniz bağlantıları tik liyorsunuz ve dışa aktar düğmesine basıyorsunuz düğmeye bastığınız da seçtiğiniz bağlantılar m3u formatında panoya kopyalanır daha sonra cihazınız da txt uzantısı ile bir metin belgesi oluşturun ve düzenleme modunda açın ve pano ya kopyaladığınız m3u bilgilerini yapıştırıp kaydedin ve bu dosyanın txt uzantısını m3u olarak değiştirin bu şekilde dışa aktarma işlemi gerçekleşmiş olacak son olarak her m3u dosyası olarak dışa aktarmak istediğiniz içerikler için kapak resmi olarak otomatik olarak özbeceriksizler logosu eklenecek düzenleme modunda isterseniz kendi istediğiniz kapak resimleri ile değiştirmek isterseniz değiştirebilirsiniz indirme bağlantısını bırakıyorum
[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..