ustam yanlis bir yerde sakin hatta yapma cünkü burdaki yüzlerce arkadaslarimiz dosyayi acmis sorun yasamamislar
sen nasil acamadin ilginc cünkü herhangi bir sifre konulmadi dosyaya ve dosyayin icindekiler teker teker virusdan gecdi
herhangi bir virus rastlanmadi yoksa tersi olmus olsaydi bu paylasimi yapmazdim
rar şifresi istemesi dosyayı kb olarak indirmiş, bende malware byts ve avast var, avast yukarıda yazdığım uyarıyı veriyor ve indirmeyi engelliyor. Bu durum normaldir, avast genelde herşeye atlayan bir antivirüs ama ben de riske girmemek adına avastın uyarısını kabullendim. Yoksa sizin paylaşımınız sorunlu anlamında yazmadım. Teşekkürler
Nasıl katgıda bulunuyoruz
Veysi
arkadaslar sizlerle stubeboxpro5 yeni güncellemezini paylasiyorum bu yeni
güncellemede 2 adet apk sunuluyor 32bit ve 64 bit ve en yakin samanda 3 adet
yeni stubebox apklar cikacak ciktigi an sizlerle paylasacagim arkadaslar
yükledikden sonra code 138 ve ya198 su an activdir diger codlar illerki samanda acilacakdir
stube box 32bit sadece firesticklerde normal andoroid tv boxlarda kullanilir
stubebox 64bit sadece yüksek güclü 64 bit olan andoroid boxlar icin kullanilir
solak6469, memed3, diyab, HAN58, Muhammed.Oemer, hasantas, Yusufefe, hy33, egitim27, anagold24, emreErren, stefmir, Metehan1453, hilal67, concool, ocamurlu, Tfn53, Avcu42, vorol, Mi.TeVe, Yanlizadam, muammer74, eses14, eray48, bulent_39, Molla22, Diyaren, Songuz74, Gora2, jghjhjghj, korsan2012, iLevo, mahobilo, Muhacir67, Tan27, cagalici, cıran63, IMPERATOR1907, Persili, o.eren, epasa, attilla1954, crzylvr1, Oylesine00, malibay13, slm6161, abuzer44, kemal çalışmaz, abbot, atakanpower, recep1, Bekir Alkan, emso, mehmetey, markclark, aragornneo, thunder043, delphin01, Aximann, Zekis, cngztrn, samsun_lu, Kay38, gonuldagı, hasanb, Murre, isoo335, Phepuq, Mezarci55
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)