Sayfa 3/3 İlkİlk 123
12 sonuçtan 11 ile 12 arası

Konu: Türk Ulusal kanallar geri sarma (DVR)

1. Teşekküre Gitİndir #11
    Teşekküre Git
    Yeni Üye semavati - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Alıntı Konya42M Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok Usta,

benim anladığım kadarıyla Flussonic bir Media Server türü, bunun farklı türleri var, Xtream Codecs Server, yada Kodi için vs.

Hangi server dan yayın veriliyorsa ona göre Link in sonu değişiyor (yukarda verdiğim örnek misal Flussonic URL ekidir) ona göre de 7 güne kadar geri sardirilabiliniyor.
    Pek hakim değilim bu konuya, ama araştırmalar bunu böyle gösteriyor.

TRT nin başlıkta vermiş olduğum yayın da bu şekil aslında ama onda Flussonic metodu çalışmıyor, çözemedim..
    Bu konuyu biraz araştırmıştım. Ben de tivimate uygulamasını kullanıyorum, dvr uyumlu bağlantıları geriye sardıramıyorum. iptv uygulamalarında geri sardırma yapamamanız temel nedeni iptv uygulamalarının sunucuya göndermiş olduğu istemin sunucu da karşılığını olmaması ile ilişkiliymiş. "...?begin={start}&end={end})" şeklinde bir istem yapılıyor ve bu istemi de Flussonic veya Xtream tabanlı medya sunucuları sağlıyormuş. Dolayısıyla VLC player da geriye sardırılan her yayın linkini tivimate uygulamasında geriye sardıramıyoruz..

2. 3 kişi bu gönderi için semavati üyemize teşekkür etti:

3. Teşekküre Gitİndir #12
    Teşekküre Git
    Moderatör köprülü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Alıntı semavati Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konuyu biraz araştırmıştım. Ben de tivimate uygulamasını kullanıyorum, dvr uyumlu bağlantıları geriye sardıramıyorum. iptv uygulamalarında geri sardırma yapamamanız temel nedeni iptv uygulamalarının sunucuya göndermiş olduğu istemin sunucu da karşılığını olmaması ile ilişkiliymiş. "...?begin={start}&end={end})" şeklinde bir istem yapılıyor ve bu istemi de Flussonic veya Xtream tabanlı medya sunucuları sağlıyormuş. Dolayısıyla VLC player da geriye sardırılan her yayın linkini tivimate uygulamasında geriye sardıramıyoruz..
    usta yanlış bilmiyorsam senin gösterdiğin parametre türü geri sarma değil şu kadar zaman önceden başlasın komutu oluyor geri sarma parametre si yanlış bilmiyorsam şöyle olacaktı eğer sunucu geri sarmayı destekliyor ise örnek ile şöyle bir parametrey di galiba
    Tabi bu bağlantı nın geri sarma özelliği yok ve geri sarma özelliği destekleyen yayınlar da işe yarar mı onuda bilmiyorum
    Gizli içerik barındırıyor
    UYARI: Gizlenmiş mesajı görmek için mesaj altındaki butonuna tıklamanız yeterlidir.
    Zorunlu olmadıkça mesaj yazmayın. Yazmak zorunda kalırsanız kısa mesaj iyi karşılanmaz.
    Yaşadığınız sorunlarınızı anlatırken detaylı yazın, cihaz adı, markası, hangi platformda gibi vs..
    Teşekkür ettikten 3 saniye sonra gizli içerik otomatik açılmazsa buraya tıklayın.

bu parametre ye göre 24 saat geri sarılabilirmiş

4. 47 kişi bu gönderi için köprülü üyemize teşekkür etti:

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)