Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
17 sonuçtan 11 ile 15 arası

Konu: IPTV Url lerini m3u Yapma

1. Teşekküre Gitİndir #11
    Teşekküre Git
    Yeni Üye selime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

üstadım güzel açıklamışsınız teşekkürler birde elimizdeki MU3 dosyalarını nasıl URL linkine çevirebiliriz v eya birprogram varmı MU3 dpsyalarını URL ye çeviren yardımcı olursanız çok makbule geçer

2. 12 kişi bu gönderi için selime üyemize teşekkür etti:

3. Teşekküre Gitİndir #12
    Teşekküre Git
    Kıdemli Üye Murre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Alıntı selime Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üstadım güzel açıklamışsınız teşekkürler birde elimizdeki MU3 dosyalarını nasıl URL linkine çevirebiliriz v eya birprogram varmı MU3 dpsyalarını URL ye çeviren yardımcı olursanız çok makbule geçer
    Ben bunu kullaniyorum.
    [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
    (1yıl 5-10€) ödeme yaptım kullaniyorum.

Yok daha profesyonel olsun m3u linki ve xtream codes olsun diyorsanız buda var (1yıl 20€)
    [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..

Github var ücretsiz. Hesap oluşturun direk m3u yu upload yapın raw linki ile playerinizde açın

Pastebin var ücretsiz

Ihtiyaca göre var m3u yu linke dönüştürme yöntemleri

4. 12 kişi bu gönderi için Murre üyemize teşekkür etti:

5. Teşekküre Gitİndir #13
    Teşekküre Git
    Kıdemli Üye muzo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Arkadaşlar bana acil cocuk sarkiları calan radyo lazim lingi bilan varmi

6. 3 kişi bu gönderi için muzo34 üyemize teşekkür etti:

7. Teşekküre Gitİndir #14
    Teşekküre Git
    Kıdemli Üye ithaldamat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

SANA MÜKEMMEL VE BEDAVA BIR YÖNTEM VERECEGIM SIMDI :) . VE COK BASIT BIR YÖNTEMLE HIC BILMESEN BILE YAPABILECEKSIN. HERHANGI PAYLASTIGIMIZ BIR M3U8 LINKIMIZDEN BIRINI ADRES CUBUGUNA YAPISTIR ENTERE BAS OTOMATIK PLAYLIST DOSYASI INDIRECEK ( NEDEN BÖYLE DIYORUM TEKRAR m3u8 FORMATINDA NOT DEFTERI ILE UGRASMA DIYE ) SONRA INDIRDIGIN PLAYLISTI SAG TIKLA NOT DEFTERI OLARAK AC DE ICINDEKI LISTEYI KOMPLE SIL KENDI LISTENI YAZ YADA YAPISTIR KAYDET DE SIMDI PLAYLISTIN HAZIR. SONRA GOOGLE DE DROPBOX A GIR: üCRETSIZ BIR HESAP AC. HAZIRLADIGIN PLAYLISTI ICINE SÜRÜKLE BIRAK. SIMDI LISTEN DROPBOX UZANTILI BIR URL YE SAHIP OLDU. YÜKLEDIGIN DOSYANIN ÜST SAG KÖSESINDE 3 NOKTA VAR ONA TIKLA VE BAGLANTIYI KOPYALA DE. SANA ÖRNEK SU SEKILDE
    " [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız.. " BIR LINK VERECEK . BUNUN ÜZERINDE SÖYLE BIR DEGILSIKLIK YAPACAKSIN. EN SONDAKI SONSUZLUK ISARETINDEN SONRASI OLAN YERI SIL ([Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..). BASTAKI WWW YAZAN YERE DE ( dl ) YAZ ( YUKARIDAKI LINKIN DEGISTIRILMIS HALI ÖRNEK " [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız.. " ARTIK LINKIN HAZIR. SSIPTV DE BU SEKILDE KULLANIYORUM VE BIR COK PLAYER DA DENEDIM CALISIYOR BUNDAN SONRA DÜZENLEDIGIN NE KADAR PLAYLIST VARSA PLAYLISTININ ISMINI DEGISTIRMEDEN SÜRÜKLE BIRAK ICINDE BIR DAHA LINKI DE DEGISTIRMENE GEREK KALMAZ OTOMATIK GÜNCELLENIR. EGER ARADIGIN CEVAP BU ISE VE SANA YARDIMCI OLABILDIYSEM NE MUTLU. IYI SEYIRLER

8. 8 kişi bu gönderi için ithaldamat üyemize teşekkür etti:

9. Teşekküre Gitİndir #15
    Teşekküre Git
    Kıdemli Üye ithaldamat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Dostum seni yaniltmak degil amacim ama youtube linkleri direk calisiyor ama ssip tv de direk youtubenin video linkini yapistir ssip tv hic sorunsuz hatta en kaliteli haliyle aciyor. Ve hic bir sekilde reklam cikmiyor. Ek bilgi olsun istedim. Ayrica ss ip tv eski yada yeni tüm smart tv lerde ücresiz calisiyor. Diger arkadaslara bilgi amacli ssip tv tizen yada eski model icin olani indirin usb ye atin direk tv ye takin. Usb yi okudugunda direk app kisminda program görünecektir. Menu barda göster deyin usb yi cikartin sonra ss ip tv sayfasina girin programin ayarlar kismindaki code yazan 4 haneli kodu girin tv nizi taniyor . Ordaki listeye ister tek tek ister tümüyle listenizin linkini yapistirip kaydedin tv den programi acin kapatin yada programin icindeki yenile kismina tiklayin tüm listeniz otomatik gelecektir sonra herhangi bir kanalda lin yenileme yada yeni liste yada film attiginizda sadece kaydet demeniz yeterli otomatik tv nize gelir. Uzun yillardir kullaniyorum ve hic bir sorun yasamadim. Iyi seyirler

10. 2 kişi bu gönderi için ithaldamat üyemize teşekkür etti:

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)

Bu Konudaki Etiketler