TV MASTER
APK LINKI...
[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
ZIP LINKI
[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
SIFRESI 12345
TV MASTER
APK LINKI...
ZIP LINKI
SIFRESI 12345
ben php bilsem yazıp sunardım bu kesin 💪
arkadaşlar pek bir değişiklik olmadı sadece ilk paylaşım da trt 1 id eklemek gözümden kaçmış onu ekledim formula 1 id ismini yanlış girmişim onu düzelttim güncellemek isterseniz apk indirme linki
Emekleriniz icin teşekkürler
@Murat84 murat usta bunu kullanabilirsin uygulaman da zannedersem sürekli bağlantıları değiştirmek zorunda takip etmek zorunda kalmayacaksın bu m3u dosyası içine eklediğim bağlantıları ekle uygulamamana
Konu köprülü tarafından (01.06.24 Saat 22:08 ) değiştirilmiştir. Sebep: Kullanıcı adı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)