ben smart ip veya perfect player da kullaniyorum listeyi ve orda sag dügmeye basip grup degitirebiliyorum o sekil. Senin verdigin örnek ile olmuyorki
ben smart ip veya perfect player da kullaniyorum listeyi ve orda sag dügmeye basip grup degitirebiliyorum o sekil. Senin verdigin örnek ile olmuyorki
smart IPTV de Yukarıdan Aşağıya Rasgele kanallar görünürken uzaktan idarenin Mavi düğmesi grupları açması lazım ,Samsung ve LG TV lerde böyle Perfect playerde denemedim ama olması gerekir ,Kodi Live TV dede böyle ayırıyor..mesela TV deki Smart IPTV ye şu adrsi yükle gruplar açılması lazım.. [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız.. Afrika, Afganistan diye veya bunu .. [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
Konu mustafa1954 tarafından (04.10.18 Saat 21:34 ) değiştirilmiştir.
bak şimdi kendi TV emde Perfect Playerde denedim . Resim adresi..[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
Olmaya calisdigin icin sana cok tesekkür ederim kardesim iyiki senin gibi insanlar var ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)