Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
12 sonuçtan 6 ile 10 arası

Konu: yeni youtube php elinde olan varmi

1. Teşekküre Gitİndir #6
    Teşekküre Git
    Yeni Üye maxinett - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..

2. 3 kişi bu gönderi için maxinett üyemize teşekkür etti:

3. Teşekküre Gitİndir #7
    Teşekküre Git
    Kıdemli Üye Murre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Alıntı maxinett Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
    Bu güzel çalışıyor.
    Canli kanalları açmıyor haralde. 24/7 vodları açabildim

4. Murre üyemize teşekkür edenler:

5. Teşekküre Gitİndir #8
    Teşekküre Git
    Moderatör köprülü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Standart köprülü

mure usta canlı lar derken neyi kast ettiğini anlayamadım fakat kullanılan sunucu da o kadar çok uygulama yüklü ki forumda kullanılan bazen bunlar kullanılırken sunucu ya aşırı yükten ötürü bir müddet zaman aşımı sebebi ile sunucu çalışmıyor olabilir bundan kaynaklanıyor olabilir lokasyon sorunları sebebi ile çalışmamış olabilir yada yt paylaşımcı sadece yt uygulaması ile izlemeye izin vermiş olabilir bir çok sebebi olabilir eğer canlı dan kastın şunun gibi bağlantılar ise bende açıyor ülke tv
    Yani anlayacağın paylaştığım bu uygulama olsun yada diğerleri olsun zaman zaman olumlu sonuç vermeye bilir ler düşünsene senin uygulama da bile sadece bir sürü uygulamalar kanal bağlantıları var bunlara bir çok isteiğin gittiğini de var sayarsak yine iyi kaldırıyor diyebilirim sunucu bu yükü netice de ücretli değil ücretsiz bir sunucu bu
    Konu köprülü tarafından (2 Hafta önce Saat 17:30 ) değiştirilmiştir. Sebep: köprülü

6. 4 kişi bu gönderi için köprülü üyemize teşekkür etti:

7. Teşekküre Gitİndir #9
    Teşekküre Git
    Kıdemli Üye Murre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Alıntı köprülü Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mure usta canlı lar derken neyi kast ettiğini anlayamadım fakat kullanılan sunucu da o kadar çok uygulama yüklü ki forumda kullanılan bazen bunlar kullanılırken sunucu ya aşırı yükten ötürü bir müddet zaman aşımı sebebi ile sunucu çalışmıyor olabilir bundan kaynaklanıyor olabilir lokasyon sorunları sebebi ile çalışmamış olabilir yada yt paylaşımcı sadece yt uygulaması ile izlemeye izin vermiş olabilir bir çok sebebi olabilir eğer canlı dan kastın şunun gibi bağlantılar ise bende açıyor ülke tv
    Yani anlayacağın paylaştığım bu uygulama olsun yada diğerleri olsun zaman zaman olumlu sonuç vermeye bilir ler düşünsene senin uygulama da bile sadece bir sürü uygulamalar kanal bağlantıları var bunlara bir çok isteiğin gittiğini de var sayarsak yine iyi kaldırıyor diyebilirim sunucu bu yükü netice de ücretli değil ücretsiz bir sunucu bu
    Aynen usta, ücretsiz sunucu olduğu için bazen açıyor bazen açmıyor. Canlı atv, star, kanald gibi ulusalları demek istemiştim. Atv ike starı açamayınca dedim demekki youtube izin vermiyor baska türlü açılmasına.

Eline sağlık usta, bu konuda tek sen varsın. Böyle converteri daha önce görmedim biyerde. Bu converter uçin paralı bi sunucu açsak trafik derdi olmasa?
    Bazi yerler var üc beş euroya. Ordan yapsak daha sağlıklı olurmu?

Örnek site 👇
    Gizli içerik barındırıyor
    UYARI: Gizlenmiş mesajı görmek için mesaj altındaki butonuna tıklamanız yeterlidir.
    Zorunlu olmadıkça mesaj yazmayın. Yazmak zorunda kalırsanız kısa mesaj iyi karşılanmaz.
    Yaşadığınız sorunlarınızı anlatırken detaylı yazın, cihaz adı, markası, hangi platformda gibi vs..
    Teşekkür ettikten 3 saniye sonra gizli içerik otomatik açılmazsa buraya tıklayın.

Burdan yaptık dedik, telif veya başka sıkıntı olurmu?

8. 19 kişi bu gönderi için Murre üyemize teşekkür etti:

9. Teşekküre Gitİndir #10
    Teşekküre Git
    Moderatör köprülü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Alıntı Murre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende bitrk bu kral fm olan çalışıyor. Kemal sunal filmin her kodunu ekledim ama açmıyor.

burada eklediğin kemal sunal filmi canlı değil murat usta oysa youtube canlı yayınlarını çalıştırıyor video id girilerek paylaştığım sistem

10. köprülü üyemize teşekkür edenler:

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler