Seite 2 von 4 ErsteErste 1234 LetzteLetzte
Ergebnis 6 bis 10 von 17

Thema: Smart tv SSIPTV Icin

1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #6
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von ithaldamat

Info

Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

Evet direk tv den filmleri izliyorum ss ip tv nin icine linkelri atiyorum istedigim filmleri izliyorum bu sekilde ve linkler kirilmadigi sürece yada yayinlayan site linki degistirmedigi sürece izlenebiliyor bir kac gundur deniyorum hic kirilmadi daha ayrica youtubede diziler vs var onlarin linklerini aliyorum tv de reklamsiz aciyor

2. The Following User Says Thank You to ithaldamat For This Useful Post:

3. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #7
    Gehen Sie zu Danke

Info

Arkadaslar burada yeniyim nasil atiliyor buradan program bilmiyorum ama nasil yapacaginizi ögretebilirim elimde suan son cikan filmlerin de linkleri var link degismedigi sürece kullanabilirsiniz

- - - Güncellendi - - -

ARKADASLAR BURADA YENIYIM NASIL ATILIYOR BURADAN PROGRAM BILMIYORUM AMA NASIL YAPACAGINIZI ÖGRETEBILIRIM ELIMDE SUAN SON CIKAN FILMLERIN DE LINKLERI VAR LINK DEGISMEDIGI SÜRECE KULLANABILIRSINIZ

4. Die folgenden 4 Benutzer sagen Danke zu ithaldamat für diesen nützlichen Beitrag:

5. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #8
    Gehen Sie zu Danke

Info

örnek olarak su linki deneyebilirsiniz ss ip tv yada kendi playerinizde deneyin

olursa verebilirim

#EXTINF:0 type="video" channelId="-1" group="YENI 2022-2023" logo="https://img.fullhdfilmizlesene.pw/poster/izle/transformers-7-canavarlarin-yukselisi-izle-1-14180.webp" aspect-ratio="2,39:1", Transformers 7 Canavarların Yükselişi
    [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..

6. Die folgenden 7 Benutzer sagen Danke zu ithaldamat für diesen nützlichen Beitrag:

7. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #9
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von fenerli78

Info

mesela bende ss iptv simdi amazonda yuklu bu linki ss playerde nereye nasil yuklencek ben bu playerle hic ugrasmadigimdan bilmiyorum ondan soruyorum
    amazonstickde calistirinca direk uye ismi sifre soruyor yani baglanti kurmak icin code yeri yok internetten nasil yuklenecek amazon stick ile baglanti kurabilmek icin
    Geändert von fenerli78 (22.06.23 um 13:26 Uhr)

8. Die folgenden 4 Benutzer sagen Danke zu fenerli78 für diesen nützlichen Beitrag:

9. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #10
    Gehen Sie zu Danke
    Yeni Üye Avatar von aslankim

Info

Playlist editor
    [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
    1-ss--iptv-com.translate.goog
    Playlist editor
    Official web-site of Smart TV-app for IPTV

10. Die folgenden 5 Benutzer sagen Danke zu aslankim für diesen nützlichen Beitrag:

Seite 2 von 4 ErsteErste 1234 LetzteLetzte

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer