Kardeşim PC 'de Kullanım İçin; Bilgisayariniza Xammp, Wampserver veya appserv Kurulması Gerekir. Android Cihaz için Ksweb Pro Kurulmalı PHP ilgili Yere Eklenmelidir. Siz Direk Linki Denerseniz Çalışmaz.
xampp klasörune php dosyalarini yapistirdim ve uygulamayi calistirdim, ordaki tek olan spor kanallari aciyor([Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..)..
Ama bu link acilmiyor [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız.. vlc'de. Bu linki tarayicida aciyorum böyle urller cikiyor [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız.. ve bunlar aclimiyor.
ordaki kanal kodlarini alin böyle acin ==) [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
calismayan orjinel m3u dan cikan link
[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
kodunu alip modife edilen link bu
[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
m3u tekrar gözden gecmesi gerekiyor veya bunca kanali tek tek m3u kendimiz de yapabiliriz..
pc de böyle, android icin ustasindan bi cözum bekliyorum, iyi calismalar
Peki bu php yıl GitHub gibi bir siteye yuklesek çalışmaz mi
localhost calisiyor ama dishost calismiyor
hocam xampp de nasıl actınız yazarsanız sevinirim kusura bakmayn ben yapamadım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)