dreambox a m3u mu m3u8 mi link verıyorsun
dreambox a m3u mu m3u8 mi link verıyorsun
Ben ipad den bakıyorum sorun olmuyor dreabox yok bende denemedim.
Bir de göstersede kimisi yarım saatde kimisi 3 saatde token deişiyor yani tekrarlaman lazım prosedürü. Otomatik pilota alman lazım cronjob mu ne diyolar onu da ayarlaman lazım ki her belli bi zamanda yanilesin.
Arkadaslar yayinlari alip tokenleri guncelledik ama ilk acilisda kalite ayari yapamadik.Ilk acilisda kalitenin iyi olmasi icin ne yapabiliiriz acaba?
Bu listemde youtube yayini var deneyebilirsiniz
[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
Konu garaveli tarafından (18.07.18 Saat 11:52 ) değiştirilmiştir.
Suppiluliuma, merdanli, freud, androbjk34, senolari, musti37, Samet1905, kaanserhan, egelim9009, kayacoin, irfan11, telase, Halil3200, karasi26, izmirli46, zmotsan, bayciklet, ferdibaba34, Kev7n, Hasan50, Uenluesoy 1, kartal93, djsky, salihlim, 0volkan0, deschifre, Deliyurek35, Pedro17100, Lider, qwerttrewq, masongur, Sedat_57, Zekis, Turan_Turkaz, Cyborg06, musber53, efkarcan, orthan, Altunkral, Sadri1983, proffbay34, tolan, cemillo, crzylvr1, Darklord26, mehmetgokkaya, supersafak, efkarbey, yilmaz, gunola, doganoglu66, delikadir, CK Rookie, ferityeni, antinkuntin, jardel, genieee, bahriyeli-6464, karayilan, Kenan21, bedirnaci, bahri, Alker, xanti, Dinarli, Goek84, sifresiztv, Gokan, s2018, yarenefe, chiconoses, tunau, mustafa1954, semih55, serkansolmaz, ulus, omerakca, meteakyol, ZIPKIN, Dogan, anka06, trvip, AKINCI, SABIR39, kirgin, hasoo, kral_27
Ustam,Youtube adreslerinin icinde "0" yazan degeri 1-2-3 olarak degiştirerek oluyor sanırım.
selam Bahri usta,
simdi sen bunu [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız.. PHP kodunun neresine yaziyosun yani hangi satira ekliyorsun?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)