slm bu inatbox modludur yani reklamsiz bazi andoroid aletlerde virus ikasi cikiyor
ama her handi bir sarar yokdur
Konu tarik32 tarafından (01.01.24 Saat 22:14 ) değiştirilmiştir.
arkadaslar sizler icin ayrica stube box pro 5 icin seyirtürk repo paylasmak istedim bu repoyu
stubebox yükleyin seyirtürk cogu icerikleri kullanabillirsiniz dizi bölümler film bölümler iptv bölümler
sizlerin yapacaginiz cok bazit seyirtürk stube box system ayarlara girin tekrar system tiklayin
solda en üste addons tiklayin sonra Zip dosyasından yükleyin tikla sonra harici depolama
en son da indirme bölümüne tikla ordan seyirtürk repoyu bul ve indir sonra Depodan yükle
tikla ordanda seyirtürk indir ve stubebox favorilere ekle hepsi bukadar seyirtürk deki icerikleri
kolayca ulasabillirsiniz seyirtürk repo dosyasi alt linkdedir
diyab, anagold24, Metehan1453, cıran63, Bekir Alkan, Kartal, Redkit99, 0332efsane, batuaslan, men71, htanriogen, yenideneme., attilla1954, MeFMeF, yemliha46, Kelebek, mobil, bakhun, power83, kardasali64, sefah, Dinoibo, Muratbilo, mert77, Efes, pegasus, Gpam17, htuncok, kaya46, karaturk06, silah52, canim17, solak6469, Haskan, Molla22, kürten5, Kafkas3536, recc57, mahobilo, ferityeni, medine, Karakurt19, mufti37, Incredibleturk35, adres27, denizli73, ergün, thunder043, ibo6666, sürücü, teyin, Ali Koc, Nike, ferhat068, Kalem19, muzo34, Scoot, Mercanefe, Bozzofmarl, Kay38, Piriyatel, Elmadagli06, tahajik
Merhaba usta ben ceptelefonuna kurdum stube yi yaniz bu seyir türk zip dosyasini indirdim stube de kurmak isdiyorum zip dosyasi görinmuyir indirilener de nedeni nedir acaba
slm ustam cok basit 2 secenek var ilk önce cep telefonunu bilgisayara bagla sonra bilgisayardan cep telefonun
yükleme deposuna gir bilgisayardan seyirtürk apk cep tele gönder ve stube box ac ayarlardan depolardan
seyirtürk bul yükle yükledikden sonra favoriye yolla hepsi bu kadar 2 secenek cep es datai explore yükle ordan
depolama kizimlara gönderme yapabillirsin umarim sana yardimci olmusdurum arkadasim
Selam,"üye"tarik32 arkadas,tesekkürler bu faydali apk ler icin.Sayende form,formlandi!Ne demisler"kefenin cebi yok"!!!!Kolay gelsin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)