Selamınaleyküm
öncelikle ellerinize sağlık bende Amazon stick var bir türlü yükleyemedim. Yardımcı olursanız sevinirim
Selamınaleyküm
öncelikle ellerinize sağlık bende Amazon stick var bir türlü yükleyemedim. Yardımcı olursanız sevinirim
oktay24, Büni, Samuray_75, Yahyam, Elhan, toyota22, akocer5555, golf, hasan aksu, izci, marakesh45, EMBINAL, ozay48, Ceva78, Yahya reis, Hakasi, Metin2211, aybe, Yahya kaptan, Murrat, hyundai01, dermanoglu, ge1503, NoName, Davut, ömer-66
Usta hangi modeli var yazmamış'sın bizim denediğimiz (Amazon 4k) ve (Amazon Cube)
modellerinde sorunsuz kuruluyor ve çalışıyor
bunlar aktuel olanlar daha eski modellerinden varsa ya uyumlu deyil'dir yada cihazında başka bir iptv pro sürümü yüklüyse kurulum yapamazssın birde yeterli boş hafıza olması gerekli bu kısaca dikkat etmen gereken başka iptv pro olmayacak yeterli boş hafıza aktüel cihaz
varsa sorun olmaz.
oktay24, Yahyam, Elhan, seref0952, toyota22, golf, hasan aksu, blacksee52, izci, EMBINAL, Ceva78, Yahya reis, Hakasi, Metin2211, aybe, Yahya kaptan, Murrat, Hamsibasi61, dermanoglu, Ilker Gülay, ge1503, Davut, micello, ömer-66, kobra23, Turab
Selam ustam öncelikle sundugun poragram icin teşekurler benim sorum bunu apk olrak degilde link ollarak paylasirmisin maglum bende amazon 4k var ve smart iptv yuklu simdiden teşekurler
oktay24, Berkay71, Erarslan, Yahyam, Elhan, Jeder, metinkaya, a.soyel, Uzunince, ucar, Sivasli5874, Ugunu, hasan aksu, izci, Hagi10, Emino2005, Venomix, ozay48, Ceva78, Yahya reis, Hakasi, ultrazrail, rotation, Fenerli14, Alker, Yahya kaptan, Hamsibasi61, dermanoglu, Gora2, Sonosmanli, ge1503, hodja, Davut, ömer-66, micello, kobra23, Zihni, garaveli, Turab, oemer45
[MENTION=1274]Yazel[/MENTION] usta madem Amazon 4k var öyle yazmışsın ozaman senin için sorun yok uygulamayı cihazına kurup keyfine bakmak kalıyor daha link istemenin manası yok millet yeteri kadar para kazanıyor her yerde dağıtılıyor
zaten biz hala inat ediyoruz haftada kaç saat uğraşıyoruz imkanı olmayanlar baksın diye kaçtane satıcı istiyor bilemezsin kimileri forum reklamı var utanmadan kaldır diyor çünkü satıyorlar. bizim misyonumuz hakikaten bakma imkanı olmayan insanlarımızın yararlansın özellikle büyüklerimiz maddi imkanı olsa bile netten satın alma yapamıyorlar haliyle bir sürü
dolandırıcı var.
sistem olarak android sistemi seçtik en ucuz satın alınacak cihazlar bir çoğumuz zaten kullanıyoruz bu işin sonu yok herkez kendi evindeki cihaz için istiyor hepsi ayrı sistem
kimse para harcamak istemiyor benim cihaza göre olsun istiyor malesef bizde okadar bilgi beceri yok.
ultrazrail, ismailbaysoyu, Yahyam, Elhan, Jeder, metinkaya, seref0952, toyota22, Vartolu cemo, AKINCI, hasan aksu, Bartum, EMBINAL, Emino2005, EmreCaks, Ceva78, Yahya reis, neseli, aybe, Yahya kaptan, Hakasi, dermanoglu, Gora2, ge1503, dragaon10, Davut, ömer-66, micello, Zihni, garaveli, Turab
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)