size cevap vermeye degmez daha fikrayi anlamamissiniz isinize bakin
size cevap vermeye degmez daha fikrayi anlamamissiniz isinize bakin
senin icki icmeyenlere esek benzetmesi yapman zaten bir terbiyesizlik birde ata sözlerinle karsindakini cahil
demen ayri bir anadolu comari demek anadolu insaninada köpek demende ayri bir incelik
umarim bu terbiyesizliyini adminler görür gerekeni yaparlar üslüp una ve terbiyene dikkat et espiri yapayim derken kimseye essek veya köpek diyemezsin kimseyi gectin sen koskoca anadolu insanina köpek dedim caktirmada insanlar ister alkol alir isterlerse almazlar ama taki birine zarar verene dek senin veya baskasinin
hakaret etmesi uygundeyil ben adminlerin bunu görüp gerekeni yapacaklarinda süphem yok en azindan
takindigin üslübündan özür dilemek söyle dürsün birde cahil olduk
cahil olmak kötü deyil kötü olan ukalalik yapandir
ayrica senin anadolunun cehaletle pekistirdiyin insanlar avrupayi dize getirmis yedi devletle savasarak basa cikmislar cehalet asil senin gibi düsünenlerin aklinda sakli anadolu insani akilli ve onurlu insanlardir asla kimseye comarlik yapmazlar bunu asla aklindan cikarma asil comarlik yapanlar anadolu insanina fikrada olsa hakaret etmeye yeltenenlerdir
ya sen ne laftan anlamaz birisin bak aciklayayım bu bi fıkra ben uydurmadım kopyala yapıstır yaptım ayrıca ben icki icmeyenenlere öyle biseyde demedim dememde .konuyu nerelere getirdin bu tam bir IŞIT kafası. bu art niyetle insanlari birbirine düsman ediyursunuz yinede cumhuriyet
bayramını kutlarım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)